این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 18 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1402، جلد ۲۰، شماره ۱۳۹
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
تأثیر آنزیم ترانسگلوتامیناز و صمغ کاراگینان بر خواص حسی، بافت و ویژگی-های میکروبی پنیر فراپالوده کمچرب
1402/6/24
-
۳۶ بار
۲
استفاده از خرمای ضایعاتی در تهیه نوعی آبنبات ژلهای و بررسی ویژگی های کیفی و حسی آن
1402/6/24
-
۴۰ بار
۳
تاثیر پیشتیمار مایکروویو بر زمان هیدرولیز پروتئین قارچخوراکی (Agaricus bisporus) بهوسیله آنزیم تریپسین جهت تولید پپتیدهای آنتیاکسیدان
1402/6/24
-
۴۱ بار
۴
ارزیابی خصوصیات رئولوژی فیلم و روکش نانوکامپوزیت (پلی لاکتیک اسید و کیتوزان) طی زمان ماندگاری در نان هفت غله
1402/6/24
-
۴۰ بار
۵
توسعه یک روش استخراج مبتنی بر حلالهای یونی مغناطیسی برای اندازهگیری باقیمانده آنتیبیوتیکهای تتراسایکلین، اکسی تتراسایکلین و انروفلوکساسین در نمونه پنیر بهوسیله کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
1402/6/24
-
۴۱ بار
۶
تولید و ارزیابی نانولیپوزوم های پوشش داده شده با کیتوزان برای درون پوشانی کافئین
1402/6/24
-
۳۸ بار
۷
بررسی ویژگی های شیمیایی و میکروبی شیره خرما در طول مراحل تولید (از ماده اولیه تا محصول نهایی)
1402/6/24
-
۴۳ بار
۸
شناسایی و تعیین میزان فیتواسترولها در ماستهای توزیعی در شهر تهران به روش کروماتوگرافی گازیهای توزیعی در شهر تهران به روش کروماتوگرافی گازی
1402/6/24
-
۲۹ بار
۹
جداسازی و شناسایی باکتری های تولید کننده آمیلاز مقاوم به حرارت از فاضلاب کارخانه کنسروسازی
1402/6/24
-
۴۰ بار
۱۰
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی پنیر فراپالودهی سینبیوتیک حاوی پودر آبپنیر فراپالایش املاحگیری شده و لاکتولوز طی مدت نگهداری
1402/6/24
-
۴۲ بار
۱۱
تأثیر نمکهای قلیایی و عصاره پوست بادامزمینی بر ویژگیهای کیفی بادامزمینی روکشدار سرخشده و روغن استفادهشده در فرآیند سرخکردن
1402/6/24
-
۴۴ بار
۱۲
تعیین محتوای استرول و ارزیابی کیفی روغن زیتون بکر ارقام آربیکینا، ماری، شنگه و زرد در منطقه طارم
1402/6/24
-
۵۰ بار
۱۳
ارزیابی اثر پوشش خوراکی مبتنی بر موسیلاژ بذر شاهی در ترکیب با اسانس میخک بر افزایش عمر انبارمانی توتفرنگی
1402/6/24
-
۳۶ بار
۱۴
ارزیابی خواص کیفی ریزپوشینههای تفاله انگور و روغن بزرک پایدار شده با نسبتهای مختلف مالتودکسترین و صمغ کتیرا
1402/6/24
-
۳۵ بار
۱۵
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی عصاره گل گاوزبان (Echium amoenum) تولید شده با حامل های مختلف به روش خشک کن پاششی
1404/7/3
-
۵ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه