این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1402، جلد ۲۰، شماره ۱۳۹
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ تأثیر آنزیم ترانس‌گلوتامیناز و صمغ کاراگینان بر خواص حسی، بافت و ویژگی-های میکروبی پنیر فراپالوده کم‌چرب‌ 1402/6/24 - Get XML Data ۳۶ بار
۲ استفاده از خرمای ضایعاتی در تهیه نوعی آب‌نبات ژله‌ای و بررسی ویژگی های کیفی و حسی آن 1402/6/24 - Get XML Data ۴۰ بار
۳ تاثیر پیش‌تیمار مایکروویو بر زمان هیدرولیز پروتئین قارچ‌خوراکی (Agaricus bisporus) به‌وسیله آنزیم تریپسین جهت تولید پپتیدهای آنتی‌اکسیدان 1402/6/24 - Get XML Data ۴۱ بار
۴ ارزیابی خصوصیات رئولوژی فیلم و روکش نانوکامپوزیت (پلی لاکتیک اسید و کیتوزان) طی زمان ماندگاری در نان هفت غله 1402/6/24 - Get XML Data ۴۰ بار
۵ توسعه یک روش استخراج مبتنی بر حلال‌های یونی مغناطیسی برای اندازه‌گیری باقیمانده آنتی‌بیوتیک‌های تتراسایکلین، اکسی تتراسایکلین و انروفلوکساسین در نمونه پنیر به‌وسیله کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا 1402/6/24 - Get XML Data ۴۱ بار
۶ تولید و ارزیابی نانولیپوزوم های پوشش داده شده با کیتوزان برای درون پوشانی کافئین 1402/6/24 - Get XML Data ۳۸ بار
۷ بررسی ویژگی های شیمیایی و میکروبی شیره خرما در طول مراحل تولید (از ماده اولیه تا محصول نهایی) 1402/6/24 - Get XML Data ۴۳ بار
۸ شناسایی و تعیین میزان فیتواسترول‌ها در ماست‌های توزیعی در شهر تهران به روش کروماتوگرافی گازیهای توزیعی در شهر تهران به روش کروماتوگرافی گازی 1402/6/24 - Get XML Data ۲۹ بار
۹ جداسازی و شناسایی باکتری های تولید کننده آمیلاز مقاوم به حرارت از فاضلاب کارخانه کنسروسازی 1402/6/24 - Get XML Data ۴۰ بار
۱۰ بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی پنیر فراپالوده‌ی سین‌بیوتیک حاوی پودر آب‌پنیر فراپالایش املاح‌گیری شده و لاکتولوز طی مدت نگهداری 1402/6/24 - Get XML Data ۴۲ بار
۱۱ تأثیر نمک‌های قلیایی و عصاره پوست بادام‌زمینی بر ویژگی‌های کیفی بادام‌زمینی روکش‌دار سرخ‌شده و روغن استفاده‌شده در فرآیند سرخ‌کردن 1402/6/24 - Get XML Data ۴۴ بار
۱۲ تعیین محتوای استرول و ارزیابی کیفی روغن زیتون بکر ارقام آربیکینا، ماری، شنگه و زرد در منطقه طارم 1402/6/24 - Get XML Data ۵۰ بار
۱۳ ارزیابی اثر پوشش خوراکی مبتنی بر موسیلاژ بذر شاهی در ترکیب با اسانس میخک بر افزایش عمر انبارمانی توت‌فرنگی 1402/6/24 - Get XML Data ۳۶ بار
۱۴ ارزیابی خواص کیفی ریزپوشینه‌های تفاله انگور و روغن بزرک پایدار شده با نسبت‌های مختلف مالتودکسترین و صمغ کتیرا 1402/6/24 - Get XML Data ۳۵ بار
۱۵ بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی عصاره گل گاوزبان (Echium amoenum) تولید شده با حامل های مختلف به روش خشک‌ کن پاششی 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه