این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 18 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1402، جلد ۲۰، شماره ۱۴۰
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
بررسی خواص میکروبی و شیمیایی فیله مرغ تیمار شده با اسانس Satureja rechingeri، سدیم دودسیل سولفات و اسید سیتریک در زمان نگهداری در یخچال
1402/7/5
-
۴۲ بار
۲
فساد میکروبی در مواد غذایی و عوامل آن، زنجیره سرد و اقدامات طولانی مدت فساد میکروبی
1402/7/5
-
۳۴ بار
۳
حبوبات: مغذی یا ضد تغذیه؟ مروری بر اجزای زیست فعال و قابلیت هضم
1402/7/5
-
۴۱ بار
۴
نانوکپسولهسازی آستاگزانتین از هماتوکوکوس پلویالیس با استفاده از پوشش مالتودکسترین-کازئینات سدیم و ارزیابی فعالیت آنتیاکسیدانی و ضد باکتریایی نانوکپسولهای حامل
1402/7/5
-
۳۵ بار
۵
بهینهسازی فرمولاسیون کیک اسفنجی جدید جهت بررسی اثر جایگزینی آرد بلوط و شیره بلوط با آرد گندم و شکر
1402/7/5
-
۴۳ بار
۶
بررسی تأثیر برخی پوشش های خوراکی بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی قارچ سرخ شده کم چرب (Agaricus bisporus)
1402/7/5
-
۴۰ بار
۷
تاثیر استفاده از نانوامولسیون اسانس سیر ریزپوشانی شده با صمغ عربی بر فعالیت آنتی اکسیدانی، ماندگاری و خواص حسی روغن زیتون طعم دار شده
1402/7/5
-
۳۸ بار
۸
اثرات تیمار فراصوت بر ویژگیهای ظاهری برشهای سیب در طول آبگیری اسمزی
1402/7/5
-
۳۳ بار
۹
اثر افزودن بتاگلوکان و آرد تریتیکاله بر ویژگیهای کیفی کیک اسفنجی
1404/7/3
-
۵ بار
۱۰
اثرات پس از برداشت اسیدسالیسیلیک و کیتوسان در بهبود ماندگاری گیلاس رقم « بادا»
1404/7/3
-
۴ بار
۱۱
تاثیر صمغ های زانتان و دانه بادرنجبویه بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، تشکیل آکریل آمید و پذیرش نان باگت
1404/7/3
-
۴ بار
۱۲
بهترین ترکیب پارامترهای سفید کننده بر روی ویژگی های کمی و کیفی روغن های آفتابگردان و ذرت با استفاده از روش سطح پاسخ
1404/7/3
-
۶ بار
۱۳
اثرات ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی ریزپوشانی عصاره چای سبز در نانوذرات کیتوزان بر روی ماندگاری سوریمی
1404/7/3
-
۷ بار
۱۴
بررسی تاثیر تلقیح نژاد عربی و رومانوف بر ویژگیهای کیفی گوشت بره طی ماندگاری
1404/7/3
-
۶ بار
۱۵
اثرات شدت و مدت فراصوت بر ویسکوزیته ظاهری، ضریب قوام و شاخص رفتار جریان محلول صمغ گوار
1404/7/3
-
۴ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه