این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
یکشنبه 23 آذر 1404
فهرست مقالات
Journal of Food Quality and Hazards Control
، 1402، جلد ۱۰، شماره ۳
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
Announcement of “7th International Conference on Interdisciplinary Studies in Food industry and Nutrition Science of Iran” Held in Iran
1402/7/14
-
۲۰ بار
۲
Announcement of “3rd International Conference on Rheology” Held in Iran
1402/7/14
-
۲۰ بار
۳
Evaluation of Fatty Acid and the Composition of Six Different Species of Freshwater Fish in the North of Algeria
1402/7/14
-
۲۲ بار
۴
Toxic Analysis of Leaf Protein Concentrate Regarding Common Agricultural Residues
1402/7/14
-
۱۹ بار
۵
Identification of Vibrio parahemolyticus Isolated from Seafood via Matrix-Assisted Laser Desorption/Ionization Time of Flight Mass Spectrometry
1402/7/14
-
۱۹ بار
۶
The Effect of Fatty Acids and Meat Oils Combustion on PAH Formation in Smoke during Grilling Process
1402/7/14
-
۲۱ بار
۷
Evaluation of Antimicrobial and Structural Properties of Thyme Essential Oil-Loaded Chitosan-Capric Acid and Chitosan-Stearic Acid Nanogels
1402/7/14
-
۱۹ بار
۸
The Effect of Natural Edible Coatings on Chemical, Microbial, and Sensory Quality of Tilapia during Frozen Storage
1402/7/14
-
۱۹ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه