این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 1402، جلد ۱۸، شماره ۳
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ اثر پیشگیرانه تمرین هوازی اجباری، داوطلبانه و مکمل نانوکورکومین بر فیبروز آئورت ناشی از القای مزمن آدریامایسین در موش‌های صحرایی سالمند 1402/7/18 - Get XML Data ۱۸ بار
۲ خطر بروز اعتیاد به غذا و مؤلفه های وابستگی به مصرف مواد غذایی در بیماران بزرگسال مبتلا به پرفشاری خون در جنوب غرب خوزستان 1402/7/18 - Get XML Data ۱۷ بار
۳ تأثیر زعفران بر وضعیت اکسیداتیو غذاهای سرخ شده غنی از کربوهیدرات (ته‌دیگ) 1402/7/18 - Get XML Data ۱۵ بار
۴ بررسی تغییرات سیرتوئین ۱ پس از یک دوره تمرین دویدن تناوبی شدید همراه با مصرف ویتامین D در زنان دارای کمبود ویتامینD 1402/7/18 - Get XML Data ۱۵ بار
۵ تعیین و مقایسه انرژی و موادمغذی سبد غذایی معمول خانوار به تفکیک اقلیم‌ها در سال‌های ۱۳۹۵ تا ۱۳۹۸، با استفاده از داده‌های هزینه و درآمد خانوار 1402/7/18 - Get XML Data ۱۶ بار
۶ استفاده از فاژ در فیلم‌های ژلاتین-پلولان علیه باکتری بیماری‌زای سالمونلا 1402/7/18 - Get XML Data ۱۱ بار
۷ بررسی برخی ویژگی‌های تغذیه‌ای، آنتی اکسیدانی و حسی پیازچه سبز تیمار شده توسط پلاسمای سرد 1402/7/18 - Get XML Data ۱۵ بار
۸ غربالگری تولید اسیدهای چرب به ‌وسیله بیفیدوباکترلاکتیس در بسترکنجاله سویا 1402/7/18 - Get XML Data ۱۵ بار
۹ بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ضد قارچی فیلم‌های خوراکی ایزوله پروتئین سویا تانن اُکالیپتوس 1402/7/18 - Get XML Data ۱۴ بار
۱۰ بهینه یابی فرآیند پروتئین هیدرولیزشده از ضایعات میگو Metapenaeus affinis 1402/7/18 - Get XML Data ۱۶ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه