این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 20 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
، 1402، جلد ۱۸، شماره ۳
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
اثر پیشگیرانه تمرین هوازی اجباری، داوطلبانه و مکمل نانوکورکومین بر فیبروز آئورت ناشی از القای مزمن آدریامایسین در موشهای صحرایی سالمند
1402/7/18
-
۱۸ بار
۲
خطر بروز اعتیاد به غذا و مؤلفه های وابستگی به مصرف مواد غذایی در بیماران بزرگسال مبتلا به پرفشاری خون در جنوب غرب خوزستان
1402/7/18
-
۱۷ بار
۳
تأثیر زعفران بر وضعیت اکسیداتیو غذاهای سرخ شده غنی از کربوهیدرات (تهدیگ)
1402/7/18
-
۱۵ بار
۴
بررسی تغییرات سیرتوئین ۱ پس از یک دوره تمرین دویدن تناوبی شدید همراه با مصرف ویتامین D در زنان دارای کمبود ویتامینD
1402/7/18
-
۱۵ بار
۵
تعیین و مقایسه انرژی و موادمغذی سبد غذایی معمول خانوار به تفکیک اقلیمها در سالهای ۱۳۹۵ تا ۱۳۹۸، با استفاده از دادههای هزینه و درآمد خانوار
1402/7/18
-
۱۶ بار
۶
استفاده از فاژ در فیلمهای ژلاتین-پلولان علیه باکتری بیماریزای سالمونلا
1402/7/18
-
۱۱ بار
۷
بررسی برخی ویژگیهای تغذیهای، آنتی اکسیدانی و حسی پیازچه سبز تیمار شده توسط پلاسمای سرد
1402/7/18
-
۱۵ بار
۸
غربالگری تولید اسیدهای چرب به وسیله بیفیدوباکترلاکتیس در بسترکنجاله سویا
1402/7/18
-
۱۵ بار
۹
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ضد قارچی فیلمهای خوراکی ایزوله پروتئین سویا تانن اُکالیپتوس
1402/7/18
-
۱۴ بار
۱۰
بهینه یابی فرآیند پروتئین هیدرولیزشده از ضایعات میگو Metapenaeus affinis
1402/7/18
-
۱۶ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه