این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
دوشنبه 1 دی 1404
فهرست مقالات
فرآوری و نگهداری مواد غذایی
، 1402، جلد ۱۵، شماره ۲
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
بهبود عمر نگهداری گوشت گوسفندی با استفاده از پوشش خوراکی مبتنی بر موسیلاژ قدومه شهری و اسانس آویشن کرمانی
1402/9/2
-
۱۵ بار
۲
بررسی عوامل اثرگذار بر روی کیفیت و اصالت سنجی عسل های تغذیه ای و طبیعی: اثر نوع منطقه، نوع تغذیه و زمان برداشت
1402/9/2
-
۱۹ بار
۳
بررسی تأثیر عصاره مرزه و ترخون بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، ماندگاری و حسی سس مایونز
1402/9/2
-
۱۶ بار
۴
اثر زمان تیماردهی با امواج مایکروویو بر سرعت خشک شدن عدس جوانهزده در خشککنهای مختلف
1402/9/2
-
۱۵ بار
۵
بررسی ویژگیهای امولسیون چند لایه حاوی روغن هسته انگور ریز پوشانی شده
1402/9/2
-
۱۸ بار
۶
بررسی اثر پارامترهای عملیاتی در خشک کن پاششی بر ویژگی های جریان پذیری شیرخشک شتر کامل کم فنیل آلانین به روش سطح پاسخ
1402/9/2
-
۱۷ بار
۷
تهیه و فرمولاسیون میکروکپسول های حاوی عصاره رزماری با روش های خشک کن انجمادی و پاششی و ارزیابی خصوصیات آن ها
1402/9/2
-
۱۸ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه