فهرست مقالات
| فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 1402، جلد ۱۵، شماره ۳ | ||||||
| ردیف | عنوان | تاریخ نمایه سازی | تاریخ بررسی | XML | مشاهده | |
| ۱ | تأثیر آنزیم ترانسگلوتامیناز و صمغ کاراگینان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، رنگ و پذیرش-کلی پنیر فراپالوده کمچرب | 1402/11/16 | - | ۱۵ بار | ||
| ۲ | بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلمهای فعال خوراکی بر پایه ژلاتین حاوی اسانسهای آویشن، پونه و مریم گلی | 1402/11/16 | - | ۱۳ بار | ||
| ۳ | بررسی ایمنی و ویژگیهای پروبیوتیکی باکتریهای لاکتیک اسید پروتئولیتیک جدا شده از شیر خام و ارزیابی توانایی آنها در تولید ترکیبات معطر | 1402/11/16 | - | ۱۸ بار | ||
| ۴ | اثر فراوری بر آلرژنهای موادغذایی | 1402/11/16 | - | ۱۸ بار | ||
| برگشت به نشریه انتخاب شده | برگشت به فهرست نشریات | برگشت به صفحه اول پایگاه | ||||||