این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 1402، جلد ۱۳، شماره ۱
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ Estimation of Fisetin in Strawberry (<i>Fragaria ananassa</i>) by UV-Vis Spectrophotometry 1403/1/3 - Get XML Data ۲۲ بار
۲ Box-Wilson Design and Analysis for Extraction of Gelatin from Black Kingfish Skin 1403/1/3 - Get XML Data ۳۰ بار
۳ Development of Pastilles containing Fermented Garlic to Improve Acceptability and Health Benefits for the Elderly in a Post-Vaccination Program 1403/1/3 - Get XML Data ۲۱ بار
۴ Kinetic modelling of <i>Okra</i> and <i>Gracilaria corticata</i> hydrocolloid mucilage polysaccharides 1403/1/3 - Get XML Data ۲۰ بار
۵ Occurrence of Enterobacteriaceae in Raw Chicken Meat Samples with Identification of <i>Salmonella enterica</i> subsp. <i>Diarizonae</i> as the First Report in Iraq 1403/1/3 - Get XML Data ۲۰ بار
۶ Nutritional Profile, Antioxidant Capacity and Physicochemical Properties of Processed <i>Labeo bata</i> 1403/1/3 - Get XML Data ۲۳ بار
۷ Effect of <i>In ovo</i> Injection of Flaxseed Oil on Broiler Breast Meat in Chicken Embryo Model: Meat Quality, Antioxidant Capacity and Fatty Acid Profile 1403/1/3 - Get XML Data ۲۵ بار
۸ Physicochemical and Retrogradation Properties of Fermented Melinjo (<i>Gnetum gnemon</i>) Seed Flour 1403/1/3 - Get XML Data ۲۴ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه