این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
یکشنبه 23 آذر 1404
فهرست مقالات
پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
، 1402، جلد ۱۳، شماره ۱
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
Estimation of Fisetin in Strawberry (<i>Fragaria ananassa</i>) by UV-Vis Spectrophotometry
1403/1/3
-
۲۲ بار
۲
Box-Wilson Design and Analysis for Extraction of Gelatin from Black Kingfish Skin
1403/1/3
-
۳۰ بار
۳
Development of Pastilles containing Fermented Garlic to Improve Acceptability and Health Benefits for the Elderly in a Post-Vaccination Program
1403/1/3
-
۲۱ بار
۴
Kinetic modelling of <i>Okra</i> and <i>Gracilaria corticata</i> hydrocolloid mucilage polysaccharides
1403/1/3
-
۲۰ بار
۵
Occurrence of Enterobacteriaceae in Raw Chicken Meat Samples with Identification of <i>Salmonella enterica</i> subsp. <i>Diarizonae</i> as the First Report in Iraq
1403/1/3
-
۲۰ بار
۶
Nutritional Profile, Antioxidant Capacity and Physicochemical Properties of Processed <i>Labeo bata</i>
1403/1/3
-
۲۳ بار
۷
Effect of <i>In ovo</i> Injection of Flaxseed Oil on Broiler Breast Meat in Chicken Embryo Model: Meat Quality, Antioxidant Capacity and Fatty Acid Profile
1403/1/3
-
۲۵ بار
۸
Physicochemical and Retrogradation Properties of Fermented Melinjo (<i>Gnetum gnemon</i>) Seed Flour
1403/1/3
-
۲۴ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه