فهرست مقالات
| فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 1402، جلد ۱۵، شماره ۴ | ||||||
| ردیف | عنوان | تاریخ نمایه سازی | تاریخ بررسی | XML | مشاهده | |
| ۱ | بررسی مقادیر فنل تام، ویتامین C و خواص آنتیاکسیدانی ماست عملگرا حاوی عصاره فلفل دلمهای طی مدت نگهداری | 1403/1/26 | - | ۲۰ بار | ||
| ۲ | مروری بر فرآورده های گوشتی با برچسب پاک و تکنیکهای نوین جایگزین ترکیبات فسفات دار | 1403/1/26 | - | ۱۹ بار | ||
| برگشت به نشریه انتخاب شده | برگشت به فهرست نشریات | برگشت به صفحه اول پایگاه | ||||||