این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 1403، جلد ۱۳، شماره ۲
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ Optimization of Nisin and EDTA Concentration in Antimicrobial Film Based on Psyllium Seed Hydrocolloid by Response Surface Methodology 1403/4/1 - Get XML Data ۲۰ بار
۲ Effect of Sweetener Additive on The Physicochemical Properties of Mocaf-Pedada Biscuits for Diabetes Mellitus Alternative Snack 1403/4/1 - Get XML Data ۴۸ بار
۳ Image Analysis for Detection of Crocin Content and Growth Index of Saffron Corm Derived Cells Under Different Physiological and Chemical Conditions 1403/4/1 - Get XML Data ۲۹ بار
۴ Comparison of Two Extraction Methods from <i>Sargassum angustifolium</i> and <i>Padina distromatic</i> on their Pharmaceutical Applications 1403/4/1 - Get XML Data ۱۹ بار
۵ Phenolics and Bioactivities of <i>Symplocos cochinchinensis</i> Leaf Extracts Obtained by Conventional Solvent, Enzyme and Ultrasound Assisted Extractions 1403/4/1 - Get XML Data ۲۲ بار
۶ Investigation Effect of Liquid Arenga Sugar’s Evaporation Temperature under Vacuum Pressure 1403/4/1 - Get XML Data ۱۵ بار
۷ Concentration and Risk Assessment Analysis of Polycyclic Aromatic Hydrocarbons Associated with Consuming <i>Procambarus Clarkii</i> (Cray fish) in Nigeria 1403/4/1 - Get XML Data ۲۸ بار
۸ Simultaneous Heat and Mass Transfer Modeling for Frozen Hamburger: Investigation of Cooking Parameters and Microbial Inactivation Kinetics 1403/4/1 - Get XML Data ۲۸ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه