این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
دوشنبه 24 آذر 1404
فهرست مقالات
پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
، 1403، جلد ۱۳، شماره ۲
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
Optimization of Nisin and EDTA Concentration in Antimicrobial Film Based on Psyllium Seed Hydrocolloid by Response Surface Methodology
1403/4/1
-
۲۰ بار
۲
Effect of Sweetener Additive on The Physicochemical Properties of Mocaf-Pedada Biscuits for Diabetes Mellitus Alternative Snack
1403/4/1
-
۴۸ بار
۳
Image Analysis for Detection of Crocin Content and Growth Index of Saffron Corm Derived Cells Under Different Physiological and Chemical Conditions
1403/4/1
-
۲۹ بار
۴
Comparison of Two Extraction Methods from <i>Sargassum angustifolium</i> and <i>Padina distromatic</i> on their Pharmaceutical Applications
1403/4/1
-
۱۹ بار
۵
Phenolics and Bioactivities of <i>Symplocos cochinchinensis</i> Leaf Extracts Obtained by Conventional Solvent, Enzyme and Ultrasound Assisted Extractions
1403/4/1
-
۲۲ بار
۶
Investigation Effect of Liquid Arenga Sugar’s Evaporation Temperature under Vacuum Pressure
1403/4/1
-
۱۵ بار
۷
Concentration and Risk Assessment Analysis of Polycyclic Aromatic Hydrocarbons Associated with Consuming <i>Procambarus Clarkii</i> (Cray fish) in Nigeria
1403/4/1
-
۲۸ بار
۸
Simultaneous Heat and Mass Transfer Modeling for Frozen Hamburger: Investigation of Cooking Parameters and Microbial Inactivation Kinetics
1403/4/1
-
۲۸ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه