فهرست مقالات
| فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 1403، جلد ۱۶، شماره ۲ | ||||||
| ردیف | عنوان | تاریخ نمایه سازی | تاریخ بررسی | XML | مشاهده | |
| ۱ | بررسی اثر ذرات ایزوله پروتئین سویا غنی شده با کنستانتره آب زرشک بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی کیک اسفنجی | 1403/7/1 | - | ۷ بار | ||
| ۲ | ارزیابی اثرات استفاده از عصاره آبی پودر میوه بنه بر خواص کیفی و بیاتی نان حجیم | 1403/7/1 | - | ۶ بار | ||
| ۳ | تولید و ارزیابی ویژگیهای رنگ، بافت، عملکردی و حسی پاستای فرمی فاقد گلوتن اصلاح شده آنزیمی | 1403/7/1 | - | ۵ بار | ||
| ۴ | مقایسه روش اولتراسوند و خیساندن برای استخراج رنگدانه آستاگزانتین از میگوی موزی (Fenneropenaeus merguiensis) و سختپوست گاماروس (Pontogammarus maeoticus) به کمک میکروامولسیون مایع یونی در آب | 1403/7/1 | - | ۸ بار | ||
| ۵ | تولید و ارزیابی میکروامولسیونهای ضداکسیدان و ضدباکتری طبیعی ترکیبی از اسانسهای کندر، سیر و سیاهدانه | 1403/7/1 | - | ۸ بار | ||
| ۶ | جداسازی و شناسایی قارچهای تولیدکننده بتاگالاکتوزیداز و بررسی فعالیت آنزیم حاصل از جدایه منتخب | 1403/7/1 | - | ۹ بار | ||
| برگشت به نشریه انتخاب شده | برگشت به فهرست نشریات | برگشت به صفحه اول پایگاه | ||||||