این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 4 دی 1404
فهرست مقالات
پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
، 1403، جلد ۱۳، شماره ۳
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
Study of Nutritional Value and Shelf life of the Consolidated Burger (Grass Carp-Red Meat) During Freezing Storage at -18 °C
1403/7/1
-
۱۲ بار
۲
Mixture Design Approach on Mushroom-Berry Drink Formulation: Optimization Based on Physicochemical Characteristics, Antioxidant Activities and Sensory Properties
1403/7/1
-
۱۲ بار
۳
Biodegradable Polyesters for Food Packaging: An Overview on Classification, Biosynthesis, and Recent Applications
1403/7/1
-
۱۲ بار
۴
Recombinant Glutamate Decarboxylase to Increase Gamma-aminobutyric Acid Production
1403/7/1
-
۱۲ بار
۵
Microencapsulation of Rosemary Essential Oil by Electrospraying: An Evaluation of Characteristics and Antifungal Properties
1403/7/1
-
۱۹ بار
۶
The use of Transglutaminase and Gallic acid as Stabilizers and Thickeners in the Production of Ice cream
1403/7/1
-
۱۸ بار
۷
Phase Separation Behavior of Apple Pectin/Wheat Germ Protein Complex Coacervates
1403/7/1
-
۱۶ بار
۸
Optimizing the Biomass Production of Pleurotus ostreatus (oyster) in Shake-Flask and Bioreactor
1403/7/1
-
۱۷ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه