این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
شنبه 22 آذر 1404
فهرست مقالات
Journal of Food Quality and Hazards Control
، 1403، جلد ۱۱، شماره ۳
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
Application of Nanomaterials in Food Packaging: A Review Study
1403/8/13
-
۹ بار
۲
Effects of Processing and Preservation Technologies on Keeping Quality of Labeo rohita: Attributes of Nutritional, Microbial and Sensory
1403/8/13
-
۱۰ بار
۳
Developing Flowcharts for Hazard Analysis in Seafood Retail: Critical Control Point Verification
1403/8/13
-
۱۱ بار
۴
Molecular Typing of Potentially Pathogenic Escherichia coli Isolated from Fresh Pasta Filata Venezuelan Cheeses
1403/8/13
-
۷ بار
۵
Extraction and Characterization of Chitosan from Snail Shells (Achatina fulica)
1403/8/13
-
۹ بار
۶
Quality of Reused Frying Oils from Various Fried Food Vendors in Ho Municipality
1403/8/13
-
۱۲ بار
۷
Existence of Synthetic Dyes in Foodstuffs: A Retrospective Study of Food Safety Concerns
1403/8/13
-
۱۱ بار
۸
Physio-chemical and Microbiological Quality Assessment and Detection of Adulterants in Different Sources of Milk in Bangladesh
1403/8/13
-
۱۰ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه