این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم دامی، 1403، جلد ۳۷، شماره ۱۴۴
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ ارزیابی رفتارهای بهداشتی Uncapping & Removing کلنی های زنبورعسل ایرانی (Apis mellifera meda) در مقابل کنه واروآ (Varroa destructor) در استان کرمانشاه 1403/10/1 - Get XML Data ۶ بار
۲ تاثیر نوع چربی جیره و ویتامین E بر عملکرد و فراسنجه‌های خونی بلدرچین ژاپنی 1403/10/1 - Get XML Data ۷ بار
۳ اثرات فرآوری بقایای بوجاری گندم با آنزیم و پروبیوتیک بر عملکرد، خصوصیات لاشه، قابلیت هضم مواد مغذی و مورفولوژی روده در جوجه‌های گوشتی 1403/10/1 - Get XML Data ۸ بار
۴ اثرات استفاده از گوانیدینواستیک اسید در جیره‌های کم پروتئین بر عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی 1403/10/1 - Get XML Data ۸ بار
۵ اثر افزودن آنزیم و پروبیوتیک در جیره حاوی سطوح مختلف انرژی بر عملکرد، ویژگی‌های لاشه، ریخت شناسی روده و جمعیت میکروبی روده جوجه ‌های گوشتی تغذیه شده با جیره بر پایه گندم-کنجاله سویا 1403/10/1 - Get XML Data ۸ بار
۶ تأثیراستفاده از سطوح مختلف افزودنی سین‌بیوتیک‌ بر عملکرد تولیدی، جمعیت میکروبی و ریخت‌سنجی روده کوچک جوجه‌های گوشتی تحت تنش مزمن گرمایی و برآورد نقطه بهینه سین‌بیوتیک با استفاده از مدل‌سازی خط شکسته 1403/10/1 - Get XML Data ۶ بار
۷ بررسی احتمال انقراض گوسفند نژاد قره‌گل در ایران با استفاده از شبیه سازی دینامیک جمعیت 1403/10/1 - Get XML Data ۸ بار
۸ بررسی تاثیر مصرف خوراک گازدهی شده با ازن بر عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی 1403/10/1 - Get XML Data ۷ بار
۹ تأثیر شکل خوراک و غلظت مواد مغذی بر وزن بدن، ریخت‌شناسی روده و ضخامت ماهیچه سنگدان نیمچه‌های مادر گوشتی 1403/10/1 - Get XML Data ۵ بار
۱۰ بررسی اثر استات آمونیوم بر عملکرد، خصوصیات لاشه و برخی فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره‌های آلوده به سموم قارچی 1403/10/1 - Get XML Data ۵ بار
۱۱ تعیین تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای پنبه‌دانه کامل و مقایسه تأثیر سطوح مختلف آن در جیره بره‌های پرواری دالاق بر عملکرد، گوارش‌پذیری و فراسنجه‌های خونی 1403/10/1 - Get XML Data ۶ بار
۱۲ تاثیر استفاده از نانو روی بر کیفیت و کمیت اسپرم در قوچ زندی 1403/10/1 - Get XML Data ۶ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه