فهرست مقالات
| فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 1403، جلد ۱۶، شماره ۳ | ||||||
| ردیف | عنوان | تاریخ نمایه سازی | تاریخ بررسی | XML | مشاهده | |
| ۱ | بررسی قابلیت فرآوری و خشکباری برخی ارقام و ژنوتیپهای آلو و گوجهسبز | 1403/10/1 | - | ۷ بار | ||
| ۲ | بررسی عوامل موثر بر پایداری امولسیونهای پایدار شده با نانوذرات و کاربرد آنها در صنایع غذایی | 1403/10/1 | - | ۹ بار | ||
| ۳ | ویژگیهای تغذیه ای جوانه یونجه و تأثیر تخمیر با باکتری های پروبیوتیک بر ویژگی های آنتیاکسیدانی و پری بیوتیکی آن | 1403/10/1 | - | ۱۱ بار | ||
| ۴ | بررسی ویژگیهای شیمیایی اسانس Mentha spicata L. و امکان استفاده از آن بهعنوان آنتیاکسیدان طبیعی در سس مایونز | 1403/10/1 | - | ۱۳ بار | ||
| برگشت به نشریه انتخاب شده | برگشت به فهرست نشریات | برگشت به صفحه اول پایگاه | ||||||