این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 1403، جلد ۱۹، شماره ۴
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ ارتباط الگوهای غذایی با خطر سرطان ریه: مطالعه مورد-شاهدی 1403/10/18 - Get XML Data ۷ بار
۲ نقش اسپاراسیس لاتیفولیا و تمرینات هوازی بر فعالیت‌های ضد التهابی و تنظیم فاکتورهای التهابی در روده موش‌های مبتلا به سرطان روده بزرگ تحت شیمی درمانی 1403/10/18 - Get XML Data ۶ بار
۳ تأثیر دوزهای مختلف عصاره هیدروالکی زنجبیل بر تغییرات Mir-۱۳۳ ،Mir-۲۱ ، شاخص‌های استرس اکسیداتیو و آنتی اکسیدانی بافت کلیه آسیب دیده با کلرید کادمیوم در موش‌های صحرایی 1403/10/18 - Get XML Data ۶ بار
۴ جداسازی و شناسایی سویه Lactococcus lactis M۶۹ از ماست محلی و ارزیابی ویژگی‌های پروبیوتیکی، ضدمیکروبی و ایمنی آن 1403/10/18 - Get XML Data ۶ بار
۵ بررسی اثرعصاره هسته عناب بر خصوصیات شیمیایی، حسی و زمان ماندگاری سس مایونز 1403/10/18 - Get XML Data ۷ بار
۶ خالص سازی اولئوصمغ آنغوزه (فرولا آسافوئیتیدا) جهت تولید نانوالیاف با پتانسیل ضدمیکروبی توسط تکنیک الکتروریسی 1403/10/18 - Get XML Data ۶ بار
۷ تأثیر نانولیپوزوم های عصاره سنجد بر ویژگی های میکروبی، رئولوژیکی و حسی مایونز کم چرب حاوی موسیلاژ دانه به و ایزوله پروتئین سویا 1403/10/18 - Get XML Data ۶ بار
۸ شناسایی ترکیبات شبه باکتریوسینی باکتری‌های لاکتوباسیلوس پنیر موتال ایرانی 1403/10/18 - Get XML Data ۵ بار
۹ تولید وافل رژیمی با استفاده از آرد جو دوسر و شیرین کننده مانیتول 1403/10/18 - Get XML Data ۵ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه