این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 20 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
، 1403، جلد ۱۹، شماره ۴
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
ارتباط الگوهای غذایی با خطر سرطان ریه: مطالعه مورد-شاهدی
1403/10/18
-
۷ بار
۲
نقش اسپاراسیس لاتیفولیا و تمرینات هوازی بر فعالیتهای ضد التهابی و تنظیم فاکتورهای التهابی در روده موشهای مبتلا به سرطان روده بزرگ تحت شیمی درمانی
1403/10/18
-
۶ بار
۳
تأثیر دوزهای مختلف عصاره هیدروالکی زنجبیل بر تغییرات Mir-۱۳۳ ،Mir-۲۱ ، شاخصهای استرس اکسیداتیو و آنتی اکسیدانی بافت کلیه آسیب دیده با کلرید کادمیوم در موشهای صحرایی
1403/10/18
-
۶ بار
۴
جداسازی و شناسایی سویه Lactococcus lactis M۶۹ از ماست محلی و ارزیابی ویژگیهای پروبیوتیکی، ضدمیکروبی و ایمنی آن
1403/10/18
-
۶ بار
۵
بررسی اثرعصاره هسته عناب بر خصوصیات شیمیایی، حسی و زمان ماندگاری سس مایونز
1403/10/18
-
۷ بار
۶
خالص سازی اولئوصمغ آنغوزه (فرولا آسافوئیتیدا) جهت تولید نانوالیاف با پتانسیل ضدمیکروبی توسط تکنیک الکتروریسی
1403/10/18
-
۶ بار
۷
تأثیر نانولیپوزوم های عصاره سنجد بر ویژگی های میکروبی، رئولوژیکی و حسی مایونز کم چرب حاوی موسیلاژ دانه به و ایزوله پروتئین سویا
1403/10/18
-
۶ بار
۸
شناسایی ترکیبات شبه باکتریوسینی باکتریهای لاکتوباسیلوس پنیر موتال ایرانی
1403/10/18
-
۵ بار
۹
تولید وافل رژیمی با استفاده از آرد جو دوسر و شیرین کننده مانیتول
1403/10/18
-
۵ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه