فهرست مقالات
| فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 1403، جلد ۱۶، شماره ۴ | ||||||
| ردیف | عنوان | تاریخ نمایه سازی | تاریخ بررسی | XML | مشاهده | |
| ۱ | ارزیابی قابلیت آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه کدو تحت تاثیر هیدرولیز آنزیمی ساده و ترکیبی توسط پپسین و تریپسین | 1403/12/16 | - | ۵ بار | ||
| ۲ | تولید گاما آمینو بوتیریک اسید توسط لاکتوباسیلوس برویس NCL۹۱۲ در آب پنیر غنی شده با اسید گلوتامیک | 1403/12/16 | - | ۷ بار | ||
| ۳ | بررسی تاثیر پوشش ژلاتین و اسانس نعناع (Mentha spicata) بر ماندگاری فیله مرغ در بسته بندی اتمسفر اصلاح شده | 1403/12/16 | - | ۴ بار | ||
| ۴ | شناسایی سریع گونه گوسفند (Ovis aries) در نمونه گوشت با استفاده از روش تکثیر هم دما | 1403/12/16 | - | ۴ بار | ||
| ۵ | بررسی فراوانی ژنهای کد کننده انتروتوکسین و الگوی مقاومت آنتیبیوتیکی ایزولههای استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین جدا شده در گوشت و احشاء خوراکی جوجههای گوشتی عرضهشده در شهرکرد | 1403/12/16 | - | ۶ بار | ||
| ۶ | مقایسه شبکه عصبی و طراحی فاکتوریل در بهینهسازی کاهش کدورت شیره توت قرمز | 1403/12/16 | - | ۵ بار | ||
| برگشت به نشریه انتخاب شده | برگشت به فهرست نشریات | برگشت به صفحه اول پایگاه | ||||||