این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم دامی، 1403، جلد ۳۷، شماره ۱۴۵
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ تأثیر آموزش نیروی انسانی بر بهبود شاخص تولید در مزارع پرورش مرغ گوشتی اردبیل 1403/12/25 - Get XML Data ۱۰ بار
۲ تأثیر عمل‌آوری مکانیکی سیلاژ ذرت و نوع دانه بر مصرف خوراک و گوارش‌پذیری مواد مغذّی، فراسنجۀ‌های شکمبه‌ای و رفتار مصرف خوراک در گوسفند 1403/12/25 - Get XML Data ۱۳ بار
۳ تاثیر استفاده از سطوح مختلف گندم تقطیری در خوراک با یا بدون آنزیم بر عملکرد، قابلیت هضم و ریخت‌شناسی روده جوجه‌های گوشتی 1403/12/25 - Get XML Data ۲۰ بار
۴ ارزیابی هورمون‌ تولیدمثلی تولید شده در داخل کشور با هدف افزایش عملکرد تولید‌مثل میش‌های کردی 1403/12/25 - Get XML Data ۱۷ بار
۵ کاهش اثرات پلی ساکاریدهای غیر نشاسته‌ای محلول با افزودن پروبیوتیک به جیره های حاوی جو در بلدرچین های تخمگذار 1403/12/25 - Get XML Data ۱۳ بار
۶ استفاده از گیاهان دارویی در جیره میش‌های شیرده و تاثیر آن بر عملکرد و فراسنجه‌های خون بره‌های ماده شیرخوار 1403/12/25 - Get XML Data ۱۶ بار
۷ بررسی ارزش تغذیه ای ریشه چه جو و تاثیر آن بر رشد و عملکرد دستگاه گوارش و خصوصیات بستر جوجه‌های گوشتی 1403/12/25 - Get XML Data ۱۵ بار
۸ ویژگی‌های سیلویی و ارزش غذایی جیره‌های کاملاً مخلوط سیلوشده حاوی سطوح مختلف پسماند پوست‌گیری پسته با روش برون‌تنی 1403/12/25 - Get XML Data ۱۰ بار
۹ اثر متقابل نوع شیر و تعداد دفعات تغذیه شیر بر مصرف خوراک، افزایش وزن روزانه و رشد اسکلتی گوساله‌‌های شیرخوار هلشتاین 1403/12/25 - Get XML Data ۱۴ بار
۱۰ ترکیب شیمیایی و مواد ضدتغذیه‌ای علوفۀ سالیکورنیا بیگلوی (Salicornia bigelovii) و تأثیر گنجاندن آن در جیره بر مصرف خوراک، عملکرد رشد و قابلیت هضم مواد مغذی در بره‌های پرواری 1403/12/25 - Get XML Data ۱۵ بار
۱۱ تأثیر جایگزینی کنجالۀ سویا و کنجالۀ پنبه‌دانه با کنجالۀ میکس بر عملکرد، گوارش پذیری مواد مغذی، رفتار مصرف خوراک، ترکیبات شیر و فراسنجه‌های خونی میش‌های دالاق 1403/12/25 - Get XML Data ۱۴ بار
۱۲ مزایای جایگزین کردن اوره آهسته رهش بجای اوره معمولی یا منابع پروتئین گیاهی درجیره نشخوارکنندگان-(مقاله مروری) 1403/12/25 - Get XML Data ۱۴ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه