این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 20 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
، 1404، جلد ۲۰، شماره ۱
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
تأثیر همزمانی دوازده هفته تمرین تناوبی با شدت بالا (HIIT) و مکمل دهی الکارنیتین بر بیان ژن ۱۵۵-mir، C/EBPβ و PGC-۱α در بافت چربی سفید رتهای نر چاق
1404/2/2
-
۹ بار
۲
ارتباط مصرف غذاهای فوق فراوری شده و خطر ابتلا به بیماری کبد چرب غیر الکلی در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲: یک مطالعه مقطعی
1404/2/2
-
۱۱ بار
۳
ارتقاء پایبندی به رژیم غذایی در بیماران مبتلا به HIV/AIDS: کاربرد الگوی اطلاعات-انگیزش- مهارتهای رفتاری
1404/2/2
-
۱۰ بار
۴
بررسی تأثیر مصرف پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنسوس جی جی و انجام تمرینات تناوبی شدید بر بیان ژن آپلین و گیرنده APJ بافت قلبی موشهای صحرایی نر مبتلا به کبد چرب
1404/2/2
-
۱۰ بار
۵
ارزیابی تأثیر پوشش خوراکی صمغ دانه مریم گلی و زانتان بر کیفیت پس از برداشت لیموترش (Citrus aurantifolia cv. Mexican lime)
1404/2/2
-
۹ بار
۶
بهینهسازی شرایط استخراج روغن از دانه ریحان با روش فراصوت و مقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن با روش متداول استخراج با حلال
1404/2/2
-
۹ بار
۷
اندازهگیری مقدار هیدروکربنهای آروماتیک چند حلقهای و آفلاتوکسین B۱ در تخمه آفتابگردان بوداده خانگی
1404/2/2
-
۱۱ بار
۸
بررسی موانع و چالشهای همکاری دانشگاه و صنایع غذایی در ایران: تحلیل کیفی دیدگاههای ذینقشان
1404/2/2
-
۱۰ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه