این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
چهارشنبه 19 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1404، جلد ۲۲، شماره ۱۶۱
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
بررسی اثر افزودن پودر هسته خرمای مضافتی و سبوس گندم بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، مکانیکی و حسی نان بروتچن
1404/3/7
-
۱۸ بار
۲
تولید کیک اسفنجی کم کالری با استفاده از آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی و بررسی برخی خصوصیات گرماسنجی ، گرما وزن سنجی و رئولوژیکی آن
1404/3/7
-
۱۵ بار
۳
بررسی تأثیر پیش تیمارها و سطوح مختلف جایگزینی آرد دانه عدس بر روی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک بدون گلوتن بر پایه آرد برنج
1404/3/7
-
۱۵ بار
۴
اثر جایگزینی دی اکسید گوگرد با نانو اکسیدروی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کشمش تولیدی
1404/3/7
-
۱۸ بار
۵
ارزیابی خواص عملکردی و آنتی اکسیدانی پپتیدهای حاصل از هیدرولیز آنزیمی جلبک اسپیرولینا
1404/3/7
-
۲۴ بار
۶
آنالیز انتقال حرارت و جرم طی فرآیند سرخ کردن هوای داغ و سرخ کردن عمیق میگو
1404/3/7
-
۱۹ بار
۷
ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی پودر نوشیدنی تولید شده از پوره زردآلو و عصاره هویج، با روش خشک کردن کفپوشی
1404/3/7
-
۱۷ بار
۸
پیشبینی رطوبت و دانسیته در میگو طی سرخکردن هوای داغ با مدل شبکههای عصبی مصنوعی
1404/3/7
-
۲۴ بار
۹
بررسی زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست هم زده سین بیوتیک با استفاده از فیبر لیمو
1404/3/7
-
۱۶ بار
۱۰
ارزیابی خصوصیات تکنیکی-عملکردی، ضدقارچی و حسّی نان نیمه حجیم حاوی خمیرترش آرد شلتوک برنج با استارتر غالب لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در طول مدت ماندگاری
1404/3/7
-
۱۳ بار
۱۱
تهیه کوفته و گوشت چرخ کرده از ماهی سیم سد ارس (Abramis barama) و ارزیابی کیفیت و زمان ماندگاری آن ها در انجماد
1404/3/7
-
۱۶ بار
۱۲
بررسی تولید شیرکورکومین رژیمی حاوی فیبر اینولین و غنی شده با پروتئین
1404/3/7
-
۱۹ بار
۱۳
بهینه سازی فرمولاسیون بیسکوئیت فاقد گلوتن با استفاده از شیره خرما و پودر هسته خرما
1404/3/7
-
۱۶ بار
۱۴
بررسی فعالیت اکسیدانی و بهینهسازی تولید آب فعال شده با پلاسمای سرد
1404/3/7
-
۱۶ بار
۱۵
بهینهیابی فرمولاسیون کیک اسفنجی فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج حاوی صمغ کتیرا و پودر تفاله خرما با استفاده از طرح آماری مخلوط
1404/3/7
-
۱۶ بار
۱۶
بررسی کارایی روش اسمزی و استفاده از پیشتیمار فراصوت در استخراج ترکیبات فعال و آنتیاکسیدانی چای ترش و مقایسه آن با سایر روش ها
1404/3/7
-
۱۸ بار
۱۷
بررسی امکان تولید امولسیون روغن گردو پایدار شده با موسیلاژ دانه چیا و کاربرد آن در فیلمهای خوراکی
1404/3/7
-
۲۵ بار
۱۸
ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی عصاره آبی شوید و برهمکنش آن با آنتی بیوتیک کلرامفنیکل: یک مطالعه آزمایشگاهی
1404/3/7
-
۱۷ بار
۱۹
تاثیر غنیسازی پودر شکلات داغ با پودر زرشک بر خصوصیات کیفی آن
1404/3/7
-
۱۵ بار
۲۰
تاثیر فیلم نانوکامپوزیتی بر پایه پلیلاکتیک اسید/پلیکاپرولاکتون تقویت شده با نانوذرات TiO۲ و نانوکپسول اسانس ریحان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر فراپالایش
1404/3/7
-
۱۶ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه