این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 25 آذر 1404
طب سنتی اسلام و ایران
، جلد ۷، شماره ۱، صفحات ۲۱-۳۰
عنوان فارسی
اثرات قلبی - عروقی زیتون، میوه قرآنی
چکیده فارسی مقاله
سابقه و هدف: زیتون که نام آن 7 بار در قرآن آمده است دارای خواص غذایی و دارویی مفیدی است که یکی از آنها تأثیر در پیشگیری از بروز بیماریهای قلبی - عروقی است. به منظور بررسی زیتون از دیدگاه قرآن و احادیث و نقش آن در پیشگیری از بروز بیماریهای قلبی – عروقی با توجه به یافتههای طب نوین مورد بررسی قرار گرفت. موادوروشها: این مقاله نوعی مطالعه کتابخانهای استکه درآن جمعآوری اطلاعات ازطریق جستجو درمقالات و پایگاههای اطلاعاتی مختلف، محدود به زبان فارسی و انگلیسی و بدون محدودیت زمان و با استفاده از کلمات کلیدی زیتون، Olive, Mediterranean diet, Heart disease و نیز دیدگاه قران، روایات و احادیث در مورد اثرات قلبی - عروقی مصرف میوه زیتون اقدام شد. نتیجهگیری: در قرآن و منابع دینی به اهمیت مصرف زیتون اشارات فراوانی شده است و یافتههای طب نوین نیز دلالت بر خواص متعدد آن، به خصوص پیشگیری در بروز بیماریهای قلبی - عروقی دارد. بررسی تجربی، تأثیر این میوه را در پیشگیری از بیماریهای قلبی - عروقی متذکر میشود.
کلیدواژههای فارسی مقاله
زیتون ، روغن زیتون، پیشگیری، بیماری قلبی - عروقی.
عنوان انگلیسی
Cardiovascular affects of olive, a Quranic fruit: a systematic review
چکیده انگلیسی مقاله
Background and Purpose: Today, much attention has been considered in the prevention of cardiovascular diseases. In some parts of the world the rates of cardiovascular disease is low due to a Mediterranean diet containing olive oil. This systematic review studies the verses and traditions to express opinions on olive and comparison it with the findings of modern medicine. Methods and Materials: This is a library research of studies from data collected in the Qur'an, traditions, and related articles on the Internet, limited to English and Persian, and without time limitation by using the keywords :olive (in Persian), olive, heart disease , Mediterranean diet, And viewpoints of Quran and Hadith about the cardiovascular effects of olive fruit consumption. Results: Systematic review demonstrated that in the Quran olive is a clear sign to scientists. Its use is recommended in the authentic traditions. Also the results showed that consumption of olive is effective in reducing mortality and incidence of cardiovascular diseases. Conclusion: Olive, a clear indication of God, is effective in preventing cardiovascular diseases. Experimental Investigation of the effect of the fruit in the prevention of cardiovascular diseases is recommended.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
محمد رضا حیدری | mohammad reza
رضا نوروززاده |
غلامرضا معارفی |
نشانی اینترنتی
http://www.jiitm.ir/browse.php?a_code=A-10-1-304&slc_lang=fa&sid=fa
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
تخصصی
نوع مقاله منتشر شده
پژوهشی
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات