این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
Journal of Agricultural Science and Technology، جلد ۲۰، شماره ۷، صفحات ۱۳۸۳-۱۳۹۴

عنوان فارسی سیلوی کدو حلوایی به عنوان یک علوفه خوراکی خواص غذایی شیر گاو را بهبود می بخشد
چکیده فارسی مقاله این پژوهش با 40 گاو سیمنتال (Simmental ) که در 4 گروه (تیمار) دسته بندی شده بود اجرا شد. جیره غذایی گروه 1 علف سبز سیلویی و کنسانتره بود. غذای گروه 2 شبیه گروه1 باضافه 400 میلی گرم بتا کارو تین( β-carotene) در روز برای هر گاو بود. در گروه 3، 40% از ماده خشک ذرت سیلویی با کدو حلوایی سیلویی جایگزین شد تا اطمینان حاصل شود که گاو ها 400 میلی گرم بتا کاروتین بیشتر از گروه 1 خواهند خورد. در گروه 4، 60% ذرت سیلویی با کدو حلوایی سیلویی جایگزین شد بدون اینکه بتا کاروتین تراز شود. در هفته های چهارم و هشتم بعد از شروع آزمایش، شیر گاو ها نمونه برداری شد. تجزیه شیرها برای تعیین ترکیب اصلی، کاروتین ها، وضعیت کل آنتی اکسیدان (TAS)، و ترکیب اسید های چرب انجام شد. در هر دو اندازه گیری، بیشترین میزان موجود آلفا کاروتین، lutein وviolaxanthin در شیر گروه 4 و کمترین آن در گروه 1 بود. در نمونه برداری های متوالی، در شیر گروه های 3 و 4 مقدار بیشتری PUFA ، از جمله n-3 PUFA، به دست آمد. در همه نمونه برداری ها مقدارTAS در شیر گروه 1 به طور معناداری کمتر از گروه 3 و 4 بود.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی Pumpkin (Cucurbita maxima D.) Silage as a Feed that Improves Nutritional Properties of Cow’s Milk
چکیده انگلیسی مقاله The study was performed with 40 Simmental cows divided into four groups (treatments). The group I received diet with grass silage, maize silage, and concentrate. Group II was fed similar as group I plus 400 mg d-1 cow-1 of β-carotene. In group III, 40% maize silage DM was replaced with pumpkin silage to ensure a 400 mg higher β-carotene intake compared to the group I. In group IV, 60% of maize silage DM was replaced with pumpkin silage without balancing β-carotene. Milk samples were collected at 4 and 8 weeks of experiment. The milk was analyzed for the basic composition, carotenoids, Total Antioxidant Status (TAS), and composition of fatty acids. In both measurements, the highest content of α-carotene, β-carotene, lutein, violaxanthin were in the milk of group IV, and the lowest in group I. In the milk groups III and IV, higher content of PUFA, including n-3 PUFA, was found in successive samplings. In all samplings, milk TAS in group I was significantly lower compared to groups III and IV.  
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله β-carotene, Carotenoids, Fatty acid, PUFA, Simmental cows.

نویسندگان مقاله | G. Halik
Department of Animal Nutrition and Biotechnology, Faculty of Animal Science, Warsaw University of Life Sciences, Ciszewskiego 8, 02-786 Warsaw, Poland.
Department of Animal Nutrition and Biotechnology, Faculty of Animal Science, Warsaw University of Life Sciences, Ciszewskiego 8,

| A. Lozicki
Department of Animal Nutrition and Biotechnology, Faculty of Animal Science, Warsaw University of Life Sciences, Ciszewskiego 8, 02-786 Warsaw, Poland.
Department of Animal Nutrition and Biotechnology, Faculty of Animal Science, Warsaw University of Life Sciences, Ciszewskiego 8

| J. Wilczak
Department of Physiological Sciences, Faculty of Veterinary Medicine, Warsaw University of Life Sciences, Poland.
Department of Physiological Sciences, Faculty of Veterinary Medicine, Warsaw University of Life Sciences,

| E. Arkuszewska
Department of Animal Nutrition and Biotechnology, Faculty of Animal Science, Warsaw University of Life Sciences, Ciszewskiego 8, 02-786 Warsaw, Poland.
Department of Animal Nutrition and Biotechnology, Faculty of Animal Science, Warsaw University of Life Sciences, Ciszewskiego 8,

| M. Makarski
Department of Animal Nutrition and Biotechnology, Faculty of Animal Science, Warsaw University of Life Sciences, Ciszewskiego 8, 02-786 Warsaw, Poland.
Department of Animal Nutrition and Biotechnology, Faculty of Animal Science, Warsaw University of Life Sciences, Ciszewskiego 8,


نشانی اینترنتی http://journals.modares.ac.ir/browse.php?a_code=A-23-19907-1&slc_lang=en&sid=23
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/476/article-476-1091943.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده en
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات