این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
یکشنبه 30 آذر 1404
Journal of Agricultural Science and Technology
، جلد ۲۰، شماره ۷، صفحات ۱۳۸۳-۱۳۹۴
عنوان فارسی
سیلوی کدو حلوایی به عنوان یک علوفه خوراکی خواص غذایی شیر گاو را بهبود می بخشد
چکیده فارسی مقاله
این پژوهش با 40 گاو سیمنتال (Simmental ) که در 4 گروه (تیمار) دسته بندی شده بود اجرا شد. جیره غذایی گروه 1 علف سبز سیلویی و کنسانتره بود. غذای گروه 2 شبیه گروه1 باضافه 400 میلی گرم بتا کارو تین( β-carotene) در روز برای هر گاو بود. در گروه 3، 40% از ماده خشک ذرت سیلویی با کدو حلوایی سیلویی جایگزین شد تا اطمینان حاصل شود که گاو ها 400 میلی گرم بتا کاروتین بیشتر از گروه 1 خواهند خورد. در گروه 4، 60% ذرت سیلویی با کدو حلوایی سیلویی جایگزین شد بدون اینکه بتا کاروتین تراز شود. در هفته های چهارم و هشتم بعد از شروع آزمایش، شیر گاو ها نمونه برداری شد. تجزیه شیرها برای تعیین ترکیب اصلی، کاروتین ها، وضعیت کل آنتی اکسیدان (TAS)، و ترکیب اسید های چرب انجام شد. در هر دو اندازه گیری، بیشترین میزان موجود آلفا کاروتین، lutein وviolaxanthin در شیر گروه 4 و کمترین آن در گروه 1 بود. در نمونه برداری های متوالی، در شیر گروه های 3 و 4 مقدار بیشتری PUFA ، از جمله n-3 PUFA، به دست آمد. در همه نمونه برداری ها مقدارTAS در شیر گروه 1 به طور معناداری کمتر از گروه 3 و 4 بود.
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
Pumpkin (Cucurbita maxima D.) Silage as a Feed that Improves Nutritional Properties of Cow’s Milk
چکیده انگلیسی مقاله
The study was performed with 40 Simmental cows divided into four groups (treatments). The group I received diet with grass silage, maize silage, and concentrate. Group II was fed similar as group I plus 400 mg d-1 cow-1 of β-carotene. In group III, 40% maize silage DM was replaced with pumpkin silage to ensure a 400 mg higher β-carotene intake compared to the group I. In group IV, 60% of maize silage DM was replaced with pumpkin silage without balancing β-carotene. Milk samples were collected at 4 and 8 weeks of experiment. The milk was analyzed for the basic composition, carotenoids, Total Antioxidant Status (TAS), and composition of fatty acids. In both measurements, the highest content of α-carotene, β-carotene, lutein, violaxanthin were in the milk of group IV, and the lowest in group I. In the milk groups III and IV, higher content of PUFA, including n-3 PUFA, was found in successive samplings. In all samplings, milk TAS in group I was significantly lower compared to groups III and IV.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
β-carotene, Carotenoids, Fatty acid, PUFA, Simmental cows.
نویسندگان مقاله
| G. Halik
Department of Animal Nutrition and Biotechnology, Faculty of Animal Science, Warsaw University of Life Sciences, Ciszewskiego 8, 02-786 Warsaw, Poland.
Department of Animal Nutrition and Biotechnology, Faculty of Animal Science, Warsaw University of Life Sciences, Ciszewskiego 8,
| A. Lozicki
Department of Animal Nutrition and Biotechnology, Faculty of Animal Science, Warsaw University of Life Sciences, Ciszewskiego 8, 02-786 Warsaw, Poland.
Department of Animal Nutrition and Biotechnology, Faculty of Animal Science, Warsaw University of Life Sciences, Ciszewskiego 8
| J. Wilczak
Department of Physiological Sciences, Faculty of Veterinary Medicine, Warsaw University of Life Sciences, Poland.
Department of Physiological Sciences, Faculty of Veterinary Medicine, Warsaw University of Life Sciences,
| E. Arkuszewska
Department of Animal Nutrition and Biotechnology, Faculty of Animal Science, Warsaw University of Life Sciences, Ciszewskiego 8, 02-786 Warsaw, Poland.
Department of Animal Nutrition and Biotechnology, Faculty of Animal Science, Warsaw University of Life Sciences, Ciszewskiego 8,
| M. Makarski
Department of Animal Nutrition and Biotechnology, Faculty of Animal Science, Warsaw University of Life Sciences, Ciszewskiego 8, 02-786 Warsaw, Poland.
Department of Animal Nutrition and Biotechnology, Faculty of Animal Science, Warsaw University of Life Sciences, Ciszewskiego 8,
نشانی اینترنتی
http://journals.modares.ac.ir/browse.php?a_code=A-23-19907-1&slc_lang=en&sid=23
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/476/article-476-1091943.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
en
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات