این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
جمعه 21 آذر 1404
علوم و صنایع غذایی ایران
، جلد ۱۵، شماره ۸۵، صفحات ۱۰۳-۱۱۱
عنوان فارسی
مطالعه خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره پوست های چرمی و اسفنجی انار (Punica granatum L.)
چکیده فارسی مقاله
میوهها منابع غنی از ترکیبات بیواکتیو هستند. پتانسیل آنتیاکسیدانی ترکیبات بیواکتیو به ویژگیهای دارویی مختلف و اثرات سلامتیبخش آنها نسبت داده میشود. امروزه انار (Punica granutum L.) به عنوان میوه بینظیر با فعالیت آنتیاکسیدانی قابل توجه مورد پذیرش قرار گرفته است. تحقیق حاضر به منظور تعیین محتوی فنول کل (TPC) و پتانسیل آنتیاکسیدانی عصارههای پوستهای چرمی و اسفنجی واریته انار ملس انجام شد. محتوی فنول کل با استفاده از روش کالریمتری فولین-سیوکالتیو بر حسب میلی گرم اسید گالیک در گرم عصاره تعیین شد. پتانسیل آنتیاکسیدانی عصارههای پوست با آزمونهای مهار رادیکال آزاد DPPH، بتا-کاروتن/لینولئیک اسید و شاخص پایداری اکسایشی (OSI) اندازه گیری شد. بر اساس نتایج، پوست چرمی محتوی فنولی بالاتری نسبت به پوست اسفنجی داشت. ضمناً، میزان فعالیتهای آنتیاکسیدانی با افزایش غلظت عصاره پوستهای چرمی و اسفنجی، افزایش یافت. همچنین قابل توجه است که فعالیتهای آنتیاکسیدانی بیشتری در پوست چرمی نسبت به پوست اسفنجی مشاهده شد. نتایج نشان داد که پوستهای چرمی و اسفنجی عصاره به عنوان محصول جانبی دارای پتانسیل آنتیاکسیدانی بالایی است.
کلیدواژههای فارسی مقاله
آنتیاکسیدان،انار،پوست اسفنجی،پوست چرمی،
عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
سیده سکینه خاکزاد |
گروه علوم و صنایع غذایی، واحد ساری، دانشگاه آزاد اسلامی، ایران
رضا فرهمندفر |
عضو هیئت علمی
امیر احمدپور |
گروه ترویج و آموزش کشاورزی، واحد ساری، دانشگاه آزاد اسلامی، ایران
نشانی اینترنتی
http://journals.modares.ac.ir/browse.php?a_code=A-7-39633-95&slc_lang=fa&sid=7
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات