این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
دوشنبه 1 دی 1404
پژوهش های تولیدات دامی
، جلد ۹، شماره ۲۲، صفحات ۰-۰
عنوان فارسی
اثر سطوح مختلف پپتیدهایکنجاله سویا بر عملکرد، ریختشناسی روده و جمعیت میکروبی دستگاه گوارش جوجههای گوشتی
چکیده فارسی مقاله
هدف از این پژوهش، بررسی اثر سطوح مختلف پپتیدهای کنجاله سویا بر افزایش وزن، ضریب تبدیل خوراکی، مصرف خوراک، ریختشناسی روده و جمعیت میکروبی دستگاه گوارش جوجه های گوشتی بود. 280 قطعه جوجه خروس گوشتی یک روزه سویه راس 308 در قالب طرح کاملا تصادفی با 7 تیمار و 4 تکرار و 10 قطعه جوجه در هر تکرار مورد استفاده قرار گرفت. جوجههای گوشتی با 100 گرم آنتی بیوتیک آویلامایسین، صفر (شاهد)، 150، 200، 250، 300 و 350 میلی گرم در کیلوگرم پپتیدهای استخراج شده از کنجاله سویا به مدت 42 روز تغذیه شدند. نتایج نشان داد که گروه تغذیه شده با 350 میلی گرم پپتید افزایش وزن و ضریب تبدیل غذایی بهتری نسبت به سایر گروههای آزمایشی دارا بود (05/0P<). ارتفاع پرز، عمق کریپت و نسبت ارتفاع به عمق کریپت در دئودنوم، ژژنوم و ایلئوم جوجه های تغذیه شده با 350 میلی گرم پپتید در مقایسه با سایر گروههای آزمایشی افزایش یافت (05/0P<). همچنین افزودن 350 میلی گرم پپتید تعداد باکتریهای کلی فرم و اشریشیاکلی را در ایلئوم کاهش و تعداد لاکتو باسیلوسهای را نسبت به تیمار شاهد افزایش داد (05/0P<). بطور کلی استفاده از 350 میلی گرم پپتید در جیره جوجههای گوشتی سبب بهبود عملکرد، افزایش ارتفاع پرز، عمق کریپت و نسبت ارتفاع به عمق کریپت در دئودنوم، ژژنوم و ایلئوم و افزایش تعداد لاکتوباسیلوسهای ایلئوم در مقایسه با تیمار شاهد شد.
کلیدواژههای فارسی مقاله
پپتید کنجاله سویا، عملکرد، جمعیت میکروبی، ارتفاع پرز، جوجه گوشتی.
عنوان انگلیسی
Effect of Different Levels of Soybean Meal Peptides on Performance, Intestinal Morphology and Intestinal Bacterial Population in Broiler Chicks
چکیده انگلیسی مقاله
The aim of this study was to investigate the effect of different levels of soybean meal peptides on body weight gain, feed conversion ratio, feed intake intestinal morphology and microbial population in broiler chicks. In a completely randomized design 280 one-day-old Ross 308 male broiler chicks were allocated to 7 treatments with 4 replicates and 10 chicks per replicate. Broiler chicks were fed with 100 mg antibiotic, 0 (control), 150, 200, 250, 300 and 350 mg soybean meal peptides /kg of diet to 42d. The results showed that in treatment received 350 mg peptide to the diet had significantly higher body weight gain and better feed conversion ratio than the other groups (P< 0.05). The villus height, crypt depth and villus height to crypt depth ratio in duodenum and, jejunum and ileum in chicks fed with 350 mg soybean meal peptides/kg to diet significantly increased (P< 0.05). Also, supplementation 350 mg soybean meal peptides to diet decreased coliform and Escherichia coli counts and increased lactobacillus counts in ileum compared to the control treatment. It is concluded that adding 350 mg soybean meal peptides to broiler diet increased body weight gain, decreased feed conversion ratio, increased villus height, crypt depth and villus height to crypt depth ratio in duodenum, jejunum and ileum, and increased lactobacillus count in ileum compared to the control treatment.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
مقداد سیفی | Meghdad seifi
Faculty of Animal Science and Fisheries, Sari Agricultural Sciences
دانشگاه علوم کشاورزی ساری
منصور رضایی | Mansour Rezaei
Faculty of Animal Science and Fisheries, Sari Agricultural Sciences
دانشگاه علوم کشاورزی ساری
اسداله تیموری یانسری | Asadollah Teimouri Yansari
Faculty of Animal Science and Fisheries, Sari Agricultural Sciences
دانشگاه علوم کشاورزی ساری
نشانی اینترنتی
http://rap.sanru.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-933-1&slc_lang=fa&sid=1
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
تغذیه طیور
نوع مقاله منتشر شده
پژوهشی
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات