این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
پژوهش های تولیدات دامی، جلد ۹، شماره ۲۲، صفحات ۰-۰

عنوان فارسی اثر افزودن ال-ترئونین و تعیین نیاز بهینه ترئونین در بلدرچین ژاپنی تخمگذار در سنین ۱۰ تا ۱۷ هفتگی
چکیده فارسی مقاله این آزمایش جهت تعیین احتیاجات ترئونین بلدرچین تخم­گذار در سنین 17-10 هفتگی انجام شد. از تعداد 240 قطعه بلدرچین ژاپنی ماده از سن 10 تا 17 هفتگی در قالب طرح کاملاً تصادفی  (CRD) استفاده شد. تیمارهای آزمایشی شامل جیره پایه (69/0% ترئونین)، جیره پایه+05/0% ال- ترئونین (74/0% ترئونین) و جیره پایه+1/0% ال- ترئونین (79/0% ترئونین)  با 4 تکرار و 20 قطعه بلدرچین در هر تکرار بود. مصرف خوراک، درصد تولید تخم، توده تولید تخم، ضریب تبدیل غذایی و رشد وزن بدن بلدرچین در طول مطالعه اندازه­گیری شد. خصوصیات کیفی تخم­ بلدرچین هفته­ای دو بار اندازه­گیری شد. نیاز بلدرچین به ترئونین با استفاده از رگرسیون خطی و معادله درجه دوم بررسی شد. فراسنجه­های عملکردی تحت تاثیر افزودن ال-ترئونین قرار نگرفتند. کمترین مصرف خوراک و بیشترین طول سفیده رقیق به صورت معادله درجه دوم با سطح 74/0٪ ترئونین جیره مشاهده شد. ارتفاع سفیده، شاخص سفیده، رنگ زرده و واحد هاو به صورت خطی با افزایش سطح ترئونین کاهش یافت. بر اساس این نتایج می­توان نتیجه گرفت که سطح 69/0٪ ترئونین در جیره برای دستیابی به پتانسیل عملکرد تخم­گذاری بلدرچین ژاپنی کافی بود.  
کلیدواژه‌های فارسی مقاله بلدرچین، ترئونین، رگرسیون خطی، عملکرد، معادله درجه دوم

عنوان انگلیسی Effect of supplementation L-threonine and optimum threonine requirements in Japanese laying quail during 10-17 weeks of age
چکیده انگلیسی مقاله This experiment was conducted to evaluation laying quail threonine requirements. A total of 240 female Japanese quails were used from 10 to 17 weeks of age, in a completely randomized design (CRD). Experimental treatments consisted of three treatment: basal diet (0.69% threonine), basal diet+0.05% L- threonine (0.74% threonine) and basal diet+0.1% L- threonine (0.79% threonine), with 4 replicates and 20 quails in each. Feed intake, egg production, egg mass, feed conversion ratio and body growth rate were recorded during this study. Egg quality traits were measured biweekly. Performance parameters were not affected by supplementation L- threonine. Regarding requirement determination, linear regression, quadratic equation methods were examined. The lowest feed intake and the highest thin albumen length were showed by 0.74% dietary threonine with a quadratic trend. Albumen height, albumen index, yolk color and Haugh unit were decreased linearly by increasing threonine levels. Based on these results, it is concluded that level of 0.69% threonine in the diet was enough to support of laying Japanese performance.  
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله علی اصغر ساکی | Ali Asghar Saki
Bu-Ali Sina University
دانشگاه بوعلی سینا

مصطفی ملکی | Mostafa Malecky
Bu-Ali Sina University
دانشگاه بوعلی سینا

عصمت آتشی | Esmat Atashi
Bu-Ali Sina University
دانشگاه بوعلی سینا

سارا میرزایی گودرزی | Sara Mirzaie Goudarzi
Bu-Ali Sina University
دانشگاه بوعلی سینا

پویا زمانی | Pouya Zamani
Bu-Ali Sina University
دانشگاه بوعلی سینا

سید علی حسینی سیر | Sayed Ali Hosseini Siyar
Bu-Ali Sina University
دانشگاه بوعلی سینا


نشانی اینترنتی http://rap.sanru.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-913-1&slc_lang=fa&sid=1
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده تغذیه طیور
نوع مقاله منتشر شده پژوهشی
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات