این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
Journal of Agricultural Science and Technology، جلد ۲۱، شماره ۱، صفحات ۶۳-۷۶

عنوان فارسی انبارداری با سرما دهی و انجماد به منظور حفظ کیفیت کلی خرمای “Deglet Nour”
چکیده فارسی مقاله در این پژوهش، کیفیت کلی خرمای "Deglet Nour" زیر تاثیر انبار داری در درجه صفر و 20 درجه سانتی گراد به مدت 30 روز با و بدون بسته بندی با هوای اصلاح شده (modified atmosphere packaging (MAP)) و نیز تاثیر انبارداری با انجماد در 20-،40-، و 80- درجه سانتی گراد به مدت 10 ماه وسپس نگهداری در 5 درجه سانتی گراد به مدت یک هفته، بررسی شد. بعد از دوره انبارداری، ویژگی های فیزیکوشیمیایی و کیفیت حسی، رشد میکربی، و آلودگی به پروانه Ectomyelois ceratoniae در خرما پایش شد. چنین مشاهده شد که درجه حرارت انبارداری تاثیر زیادی روی کیفیت کلی خرما داشت. حرارت صفر درجه سانتی گراد برای انبارداری خرمای تازه به مدت کوتاه یک ماه توصیه شد. روش MAP (6 kPa O2+ 12 kPa CO2) تاثیر مثبتی روی حفظ کیفیت کلی خرما در 20 درجه سانتی گراد داشت. با اینهمه، برای انبار داری به مدت طولانی (10 ماه در شرایط انجماد و سپس یک هفته در 5 درجه سانتی گراد) همه درجه حرارت های انجماد این آزمایش کیفیت کلی خرما را حفظ کرده و تفاوتی بین آن ها مشاهده نشد. از این قرار، به منظور کمینه کردن هزینه های کلی، درجه حرارت 20- درجه سانتی گراد به عنوان مناسبترین درجه حرارت برای انبارداری انجمادی به مدت طولانی در نظر گرفته شد. نتیجه اینکه این روش های سرمادهی و انجماد را می توان برای مصارف تجاری در مقیاس صنعتی توصیه کرد.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی Chilling and Freezing Storage for Keeping Overall Quality of “Deglet Nour” Dates
چکیده انگلیسی مقاله The effect of storage at 0 and 20°C for 30 days with and without a passive Modified Atmosphere Packaging (MAP) and the effect of a freezing storage at -20, -40 and -80°C for 10 months followed by 1 week at 5°C on overall quality of Deglet Nour dates were studied. After the storage time, the physicochemical properties and sensory quality, microbial development, and moth infestation (Ectomyelois ceratoniae) of dates were monitored. It was observed that the storage temperature greatly affected the overall quality of dates. The 0°C was recommended for a short-term storage of fresh dates of one month. The MAP technique (6 kPa O2+12 kPa CO2) showed a positive effect on keeping overall quality of dates at 20ºC. However, for a long-term storage (10 months in frozen conditions plus 1 week at 5ºC), all freezing temperatures assayed kept the overall quality of dates and no differences were observed among them. In order to minimize the global costs, -20°C was considered as the most adequate temperature for a long-term freezing storage period. In conclusion, these chilling and freezing techniques could be recommended for commercial use at industrial scale.  
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله | M. Jemni
Regional Research Center in Oasis Agriculture of Degache, Tunisia.
Regional Research Center in Oasis Agriculture of Degache, road of Tozeur Km1, 2260 Degache, Tunisia

| J. G. Ramirez
Postharvest and Refrigeration Group, Department of Food Engineering, Universidad Politécnica de
Postharvest and Refrigeration Group, Department of Food Engineering, Universidad Politécnica de Cartagena (UPCT), Paseo Alfonso XIII, 48, 30203 Cartagena, Murcia, Spain

| M. Oton
Institute of Plant Biotechnology, UPCT, Campus Muralla del Mar, Cartagena, Murcia, Spain.
Institute of Plant Biotechnology, UPCT, Campus Muralla del Mar, 30202 Cartagena, Murcia, Spain

| F. Artés-Hernandez
Institute of Plant Biotechnology, UPCT, Campus Muralla del Mar, Cartagena, Murcia, Spain.
Postharvest and Refrigeration Group, Department of Food Engineering, Universidad Politécnica de Cartagena (UPCT), Paseo Alfonso XIII, 48, 30203 Cartagena, Murcia, Spain

| K. Harbaoui
Regional Center for Research in Field Crops, Beja, Tunisia.
Regional Centre for Research in Field Crops, 350, 9000 Beja, Tunisia;

| A. Namsi
Regional Research Center in Oasis Agriculture of Degache, Tunisia.
Regional Research Center in Oasis Agriculture of Degache, road of Tozeur Km1, 2260 Degache, Tunisia

| A. Ferchichi
National Agronomic Institute of Tunisia, Street Charles Nicolle, Tunis, Mahrajene, Tunisia.
National Agronomic Institute of Tunisia, Street Charles Nicolle, 43, 1082 Tunis, Mahrajene, Tunisia.


نشانی اینترنتی http://journals.modares.ac.ir/browse.php?a_code=A-23-17201-1&slc_lang=en&sid=23
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/476/article-476-1148428.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده en
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات