این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
شنبه 6 دی 1404
تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران
، جلد ۳، شماره ۱، صفحات ۵۹-۷۶
عنوان فارسی
بررسی کمی و کیفی ترکیبهای موجود در اسانس Ferula assa-foetida L.
چکیده فارسی مقاله
صمغ انغوزه ferula assa-foetida در مرداد ماه از اطراف کرمان جمع آوری و پس از چندروز به روش تقطیر با بخار آب اسانس گیری شد.راندمان اسانس گیری 17 درصد و اسانس حاصل به رنگ شیری و بسیار بدبو بود. ترکیبهای موجود در اسانس با دستگاه گاز کروماتوگرافی تؤام شده با طیف سنج جرمی (GC/MS) مورد بررسی قرار گرفت. سیزده ترکیب شناسایی شد.ترکیب عمده آن یک دی سولفید است که حدود 60 درصد حجم اسانس را تشکیل داد.بوی نامطبوع اسانس به خاطر وجود همین ترکیب می باشد.
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
Essential oil composition of Ferula assa-foetida L. from Iran
چکیده انگلیسی مقاله
Gum of ferula assa-foetida was collected from Kerman province (center of Iran) in summer 1996. The essential oil was obtained by water –steam distillation (17%) and 13 components were identified by GC and GC/MS. The main constituents were (E)-1 propyl sec-butyl disulfide(58.9%), (Z)-β-ocimene(9.0%) ,β-pinene(5.0%) and (Z)-1-propenyl sec-butyl disoulfide (3.9%).
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
فاطمه عسگری |
کارشناس مؤسسه تحقیقات جنگلها و مراتع، بخش تحقیقات گیاهان دارویی و محصولات فرعی
نشانی اینترنتی
http://ijmapr.areeo.ac.ir/article_118263_76a0541e4f101d391f5e48adfcfc78cf.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/717/article-717-1233257.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات