این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
شنبه 6 دی 1404
تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران
، جلد ۲، شماره ۱، صفحات ۶۴-۷۵
عنوان فارسی
بررسی ترکیبهای تشکیل دهنده عصاره چای کوهی Stachys lavandolifolia Vahl.
چکیده فارسی مقاله
محل جمع آوری گیاه: سیراچال فصل جمع آوری گیاه: بهار اندام مورد استفاده: سرشاخه های گلدار روش اسانس گیری: خیساندن در حلال هگزان بازده اسانس: 5.9% نسبت به وزن گیاه ترکیبهای اصلی: میرسن (20%)، آلفا- پی نن (18%)، گاما – مورولن (13.2%)، اگنول (7%)
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
Volatile constituents of Stachys lavandulifolia Vahl.
چکیده انگلیسی مقاله
Stachys lavandulifolia Vahl is a species belongs to Labiatae which is distributed in many parts of Iran. Aerial parts of this plant is used for medicinal purposes, like treatment of digestive disorders. As part of screening programme on the aromatic plants of Iran, we are going to report the chemical composition of the essential oil from this plant which is named locally "shay kohi".
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
نشانی اینترنتی
http://ijmapr.areeo.ac.ir/article_118253_dad5ef7eabec63bc4aa439d33d7d88c6.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/717/article-717-1233266.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات