این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
جمعه 5 دی 1404
تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران
، جلد ۲، شماره ۱، صفحات ۷۶-۸۲
عنوان فارسی
بررسی ترکیبهای تشکیل دهنده اسانس چای کوهی Stachys lavandulifolia Vahl.
چکیده فارسی مقاله
محل جمع آوری گیاه: سیراچال فصل جمع آوری گیاه: خرداد ماه اندام مورد استفاده: قسمت هوایی گیاه روش اسانس گیری: تقطیر با آب و بخار Kaiser & Lang بازده اسانس: 3.3 درصد نسبت به وزن گیاه خشک ترکیبهای اصلی: آلفا- توجن (23%)، لیمونن + 1و8 – سینئول (19%)، بتا – توجن (11%)، بتا- کاریوفیلن (9%)
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
Essential oil composition of Stachys lavandulifolia Vahl
چکیده انگلیسی مقاله
Stachys lavandulifolia Vahl is a genus belongs to labiatae which is distributed in many parts of Iran. Aerial parts of this plants is used for medicinal purposes like treatment of digestive disorders. As part of screening programme on the aromatic plants of Iran, we are going to report the chemical composition of the essential oil from this plant which is named locally "Shay kohi".
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
نشانی اینترنتی
http://ijmapr.areeo.ac.ir/article_118254_1b5e793ee3095a8872621a0b36a9a265.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/717/article-717-1233267.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات