این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، جلد ۲، شماره ۱، صفحات ۷۶-۸۲

عنوان فارسی بررسی ترکیبهای تشکیل دهنده اسانس چای کوهی Stachys lavandulifolia Vahl.
چکیده فارسی مقاله محل جمع آوری گیاه: سیراچال فصل جمع آوری گیاه: خرداد ماه اندام مورد استفاده: قسمت هوایی گیاه روش اسانس گیری: تقطیر با آب و بخار Kaiser & Lang بازده اسانس: 3.3 درصد نسبت به وزن گیاه خشک   ترکیبهای اصلی: آلفا- توجن (23%)، لیمونن + 1و8 – سینئول (19%)، بتا – توجن (11%)، بتا- کاریوفیلن (9%)
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی Essential oil composition of Stachys lavandulifolia Vahl
چکیده انگلیسی مقاله Stachys lavandulifolia Vahl is a genus belongs to labiatae which is distributed in many parts of Iran. Aerial parts of this plants is used for medicinal purposes like treatment of  digestive disorders. As part of screening programme on the aromatic plants of Iran, we are going to report the chemical composition of the essential oil from this plant which is named locally "Shay kohi".
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله

نشانی اینترنتی http://ijmapr.areeo.ac.ir/article_118254_1b5e793ee3095a8872621a0b36a9a265.pdf
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/717/article-717-1233267.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات