این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، جلد ۱، شماره ۱، صفحات ۸۳-۹۲

عنوان فارسی بررسی ترکیبهای تشکیل دهنده اسانس گلپر Heracleum persicum Desf.
چکیده فارسی مقاله محل جمع آوری گیاه: منطقه دیزین فصل جمع آوری گیاه: تابستان اندام مورد استفاده: برگ تازه روش اسانس گیری: تقطیر با آب و بخار با دستگاه Kasier & Lang بازده اسانس: 1 درصد نسبت به وزن گیاه تازه ترکیبهای اصلی: ترانس-آنتول (61%)، بتا پی نن(7%)، ترانس-اوسیمن (4.7%)
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی Essential oil composition of Heracleum persicum Desf.
چکیده انگلیسی مقاله Heracleum persicum Desf. from Umbelliferae family which is distributed in some parts of north, west-north and west of Iran. The Essential oil from this plant is full of transe-anetole which is applied in food, pharmaceutical and chemical industry. This plant is locally used as caminative, digestive and as flavouring agent in pickles. As part of a screening programme on the aromatic plants of Iran, we are going to report the chemical composition of the essential oil from this plant which is named locally "Gol-par".
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله

نشانی اینترنتی http://ijmapr.areeo.ac.ir/article_118244_8e5781927cd1c665d3b9a4f93991fd34.pdf
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/717/article-717-1233279.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات