این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، جلد ۱، شماره ۱، صفحات ۹۳-۱۰۲

عنوان فارسی بررسی ترکیبهای تشکیل دهنده اسانس گل راعی Hypericum perforatum L.
چکیده فارسی مقاله محل جمع آوری گیاه: سیراچال فصل جمع آوری گیاه: تابستان اندام مورد استفاده: سرشاخه هوایی روش اسانس گیری: تقطیر با آب و بخار با دستگاه Kasier & Lang بازده اسانس: 0.2% ترکیبهای اصلی: آلفا- پی نن(65%)، سابی نن (8%)، بتا- پی نن(7%)، ترانس اوسیمن(4%)
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی Essential oil composition of Hypericum perforatum L.
چکیده انگلیسی مقاله Hypericum perforatum L. is a  genus belongs to Hypericaceae which is distributed in Tehran, Gilan, Mazandaran, Khorasan and other parts of Iran. This plant have been used to medicinal purposes for many years in Iran, for example : as a narcotic, diuretic, analgestic, antiseptic and improvement of wound. As part of a screening programme on the aromatic plants of Iran ,we are going to report the chemical composition of the essential oil from this plant which is named locally "Hufarigon".
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله

نشانی اینترنتی http://ijmapr.areeo.ac.ir/article_118245_2272a8accbf74d48d37dc4499e1ec69b.pdf
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/717/article-717-1233280.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات