این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
اخلاق در علوم و فناوری، جلد ۱۳، شماره ۴، صفحات ۸-۱۴

عنوان فارسی اخلاق حرفه‌ای در تعاونی‌های کشاورزی
چکیده فارسی مقاله زمینه: تعاونی‌ها به‌عنوان اشکال متفاوتی از کسب‌وکار تلقی می‌شوند که بر همکاری جمعی اعضاء جهت دستیابی به اهداف سازمانی ‏تأکید می‌کنند. اعتماد، قلب یک تعاونی کشاورزی بوده و پایه و اساس اعتماد، اخلاق است. ‌این مطالعه، چرایی توجه به اخلاق را در تعاونی‌‏ها مورد بررسی قرار می‌دهد. تأکید بر رفتار اخلاقی کسب و کار، می‌تواند به افتراق و یا تقویت تعهد و وفاداری اعضاء تعاونی‌ها کمک ‏نماید. در‌ این مطالعه به چالش‌ها و چاره‌های اخلاق حرفه‌ای در تعاونی‌های کشاورزی توجه شده است. ‏   نتیجه‌گیری: وجود فشارهای زیاد به مدیران تعاونی‌ها برای دستیابی به بالاترین پس انداز و سود، اداره تعاونی‌ها به‌مثابه یک شرکت ‏خصوصی از سوی تعدادی از مدیران، وجود تعداد زیاد رقبا و کمبود مشتری، افزایش پیچیدگی‌های بازار، الزام‌های تغییر ساختار بخش ‏کشاورزی و کاهش سوددهی مزارع از مهم‌ترین محرک‌های بروز رفتارهای غیراخلاقی در حوزه مدیریت تعاونی‌های کشاورزی هستند. ‏اکثریت تعاونی‌های کشاورزی با چالش‌هایی غیراخلاقی نظیر طفره رفتن از مسئولیت‌های شغلی، روابط و معاملات تجاری با خویشاوندان، ‏دوستان و ...، پاداش‌های فروش، قیمت‌گذاری و تجربه تجارت غیرقانونی مواجه هستند. مدیریت اخلاقیات، شناسایی موضوع، توضیح ارزش‌‏ها، تصمیم‌گیری اثربخش، حمایت سازمانی و تعهد مهم‌ترین اقدامات سازمانی جهت بهبود فرایند اخلاقی در تعاونی‌های کشاورزی هستند.‏ ‏‏
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی Professional Ethics within Agricultural Cooperatives
چکیده انگلیسی مقاله Background: Cooperatives as distinct forms of business rely upon members to work together ‎towards collective goals. Trust is the heart of an agricultural cooperative‏.‏‎ Ethics provides ‎the foundation for trust that must be present for cooperation to occur. This study explains ‎why ethics is important to the success of cooperatives and what boards of directors and ‎managers can do to strengthen it. Emphasis upon ethical business conduct may help ‎distinguish cooperatives from other types of business while at the same time reinforcing ‎membership commitment and loyalty. This study considers the challenges and ‎solutions of professional ethics in the agricultural cooperatives. ‎ Conclusion: Extreme pressure on managers to obtain higher savings with lower prices, run ‎the cooperative like a private business by the number of managers, the large number of ‎competitors and the lack of customer, the increasing complexity in the market and the ‎number of cooperatives, requirement of restructuring the agricultural sector and reducing the ‎profitability of farms are the most important causes and stimulus of unethical behavior in the ‎management of agricultural cooperatives. The majority of agricultural cooperatives faced ‎with Immoral challenges such as shirking responsibilities, business dealing with relatives, ‎friends, sales incentives, pricing, illegal business practice. Ethical management, issue ‎identification, values clarification, effective decision making, organizational supports and ‎commitment are the most important ethical organizational activities to improve ethical ‎processes in the agricultural cooperatives. ‎  
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله محمدباقر آرایش |


محسن موسایی |


ناهید احسانی |



نشانی اینترنتی http://ethicsjournal.ir/browse.php?a_code=A-10-1-182&slc_lang=fa&sid=1
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/574/article-574-1277828.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده تخصصی
نوع مقاله منتشر شده پژوهشی
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات