این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
چهارشنبه 26 آذر 1404
Iranian Journal of Biotechnology
، جلد ۱۱، شماره ۲، صفحات ۷۲-۷۳
عنوان فارسی
چکیده فارسی مقاله
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
Genomics and Olive Oil: Past and Current Challenges of Olive Oil Adulteration
چکیده انگلیسی مقاله
For many years, assessment of olive oil quality and its authenticity confimation has been of great importance to guarantee olive oil safety in compliance with legislations. These include the investigation of olive oil purity and quality by analyzing several parameters such as fatty acid composition, sterols, phenolic compounds, triacylglycerol and etc, through performing conventional and advanced hyphenated techniques (1). This issue still has key importance for research institutions, industries, and export/import agencies although it bears numerous complications; for example the composition of extra virgin olive oils is the result of complex interactions among olive varieties, environmental conditions, fruit ripening, and oil extraction technology (2) which cause flctuating results for the oil from the same cultivar grown in diffrent locations.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
زهره ربیعی |
national institute of genetic engineering and biotechnology, tehran, ir iran
سازمان اصلی تایید شده
: پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری
نشانی اینترنتی
http://www.ijbiotech.com/article_7231_03b8cb1db0ca29ec95c1bf50de3a8683.pdf
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
en
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات