این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
Iranian Journal of Biotechnology، جلد ۵، شماره ۱، صفحات ۱-۱۸

عنوان فارسی
چکیده فارسی مقاله
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی Principles and Methods of Microencapsulation of Probiotic Microorganisms
چکیده انگلیسی مقاله Worldwide popularity of probiotic- microorganisms and their products on the one hand, and their general weak viability in food products (especially fermented types) as well as gastrointestinal conditions on the other hand, has encouraged researchers to innovate different methods of probiotics viability improvement. Microencapsulation of the probiotic cells is one of the newest and highly efficient methods, which is now under the especial attention and is being developed by various researchers. This article reviews the principles and methods of probiotic cell microencapsulation.
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله Microencapsulation,Probiotic,Viability

نویسندگان مقاله امیر مرتضویان |
department of food science and engineering, faculty of biosystem engineering, campus of agriculture, university of tehran, p.o. box 31587 -78659, karaj, i.r. iran
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه تهران (Tehran university)

سید هادی رضوی | seyed hadi
department of food science and engineering, faculty of biosystem engineering, campus of agriculture, university of tehran, p.o. box 31587 -78659, karaj, i.r. iran
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه تهران (Tehran university)

محمدرضا احسانی | mohammad reza
department of food science and engineering, faculty of biosystem engineering, campus of agriculture, university of tehran, p.o. box 31587 -78659, karaj, i.r. iran
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه تهران (Tehran university)

سارا سهراب وندی |
department of food science and engineering, faculty of biosystem engineering, campus of agriculture, university of tehran, p.o. box 31587 -78659, karaj, i.r. iran
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه تهران (Tehran university)


نشانی اینترنتی http://www.ijbiotech.com/article_7032_5e3cc6d8d83997d86de1f1e9a98f632b.pdf
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده en
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات