این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
Journal of Agricultural Science and Technology، جلد ۲۱، شماره ۲، صفحات ۳۲۳-۳۳۰

عنوان فارسی فعالیت ضدقارچی اسانس Pistacia eurycarpa Yalt. بر آسپرژیلوس فلاووس به روش تماس مستقیم و فاز بخار
چکیده فارسی مقاله فعالیت بازدارندگی اسانسPistacia eurycarpa Yalt.  علیه آسپرژیلوس فلاووس(PTCC: 5004) به روش رقیق سازی در آگار و روش فاز بخار مورد ارزیابی قرار گرفت. در روش اول اسانس به محیط آگار اضافه گردید تا غلظت های 0، 5000، 6000، 7000، 8000، 9000 و 10000 میکرولیتر در لیتر حاصل گردد. در روش ارزیابی بخار پلیت های حاوی محیط کشت پوتیتو دکستروز آگار و نیز پلیت­های حاوی ذرت، تلقیح شده با کپک و بدون درپوش، در جارهای نفوذناپذیر به هوا که فضایشان با بخارات اسانس اشباع شده بود قرار داده شدند. نتایج نشان دادند که در آزمون رقیق سازی در آگار، اسانس در غلظت های بالاتر از 10000 میکرولیتر در لیتر به شکل کامل از رشد کپک مورد آزمون جلوگیری می نماید. در روش تماس با فاز بخار، در پلیت های پی دی آ رشد میسیلیوم­ها 87/60% مهار شد و در پلیت های حاوی ذرت طی 20 روز گرمخانه گذاری هیچگونه رشدی مشاهده نگردید.  
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی Antifungal Activity of Pistacia eurycarpa Yalt. Essential Oil on Aspergillus flavus by Direct Addition and Vapor Contact
چکیده انگلیسی مقاله  The inhibitory activity of Pistacia eurycarpa Yalt. Essential Oil (EO) toward Aspergillus flavus (PTCC: 5004) was evaluated by agar dilution method and vapor phase method. For the first method, the EO was added to agar medium to obtain concentrations of 0, 5,000, 6,000, 7,000, 8,000, 9,000, and 10,000 µL L-1. For the vapor contact assays, uncovered inoculated potato dextrose agar plates and maize plates were placed inside airtight containers whose headspace was saturated by EO vapor. The results showed that at agar dilution test, the EO completely inhibited the growth of the tested mold at ≥ 10,000 µL L-1. In vapor contact method, mycelia growth was inhibited 60.87% in PDA plates and no growth was observed within twenty days of incubation in maize plates.  
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله Agar dilution method, Fungi, Maize, Potato dextrose agar.

نویسندگان مقاله | K. Amini
Department of Food Science and Technology, Sanandaj Branch, Islamic Azad University, Sanandaj, Islamic Republic of Iran.
Department of Food Science and Technology, Sanandaj Branch, Islamic Azad University, Sanandaj, Iran

| S. Bahramian
Department of Food Science and Technology, Sanandaj Branch, Islamic Azad University, Sanandaj, Islamic Republic of Iran.
Department of Food Science and Technology, Sanandaj Branch, Islamic Azad University, Sanandaj, Iran.


نشانی اینترنتی http://journals.modares.ac.ir/browse.php?a_code=A-23-17821-3&slc_lang=en&sid=23
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/476/article-476-1291750.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده en
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات