این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
یکشنبه 23 آذر 1404
Journal of Agricultural Science and Technology
، جلد ۲۱، شماره ۲، صفحات ۳۵۷-۳۶۸
عنوان فارسی
ارزیابی نانوامولسیون اسانس آویشن و زنیان در جلوگیری از رشد قارچ بایسوکلامیس فولوا در آب سیب
چکیده فارسی مقاله
قارچ بایسوکلامیس فولوا با تولید آسکوسپورهای مقاوم به حرارت، در طی پاستوریزاسیون آب سیب زنده میماند و یکی از عوامل اصلی فساد قارچی آب سیب است. امروزه تمایل زیادی به استفاده از اسانسهای گیاهی به عنوان محافظتکنندههای طبیعی در مواد غذایی وجود دارد. واردکردن مستقیم اسانس گیاهان در موادغذایی به دلیل طبیعت آبگریز، فعال و فرار مولکولهای زیست فعال آن محدودیتهای تکنولوژیکی دارد. هدف از انجام این پژوهش، تولید نانوامولسیون روغن در آب اسانس آویشن و اسانس زنیان با استفاده از امواج فراصوت است. نانوامولسیون هریک از اسانسهای زنیان و آویشن با فرمولاسیون اسانس زنیان و اسانس آویشن به عنوان فاز روغنی، تویین 80 به عنوان امولسیفایربا نسبت(v/v) 1:4 روغن به سورفاکتانت و آب، تهیه شدند. اندازه ذرات نانوامولسیون زنیان 56/0±13/15 نانومتر با PDI 253/0 و برای ذرات نانوامولسیون آویشن66/1 ±42/19 نانومتر با PDI377/0 به دست آمد. بالاترین میزان بازدارندگی 006/0± 23/84% (05/0˂P) و 012/0± 86% (05/0˂P) به ترتیب در غلظت μl/ml 5 نانوامولسیون آویشن و غلظت μl/ml25 نانوامولسیون اسانس زنیان علیه قارچ بایسوکلامیس فولوا به دست آمد. با توجه به نتایج بهدست آمده از نانوامولسیون اسانس زنیان ونانوامولسیون اسانس آویشن میتوان به عنوان یک عامل ضد قارچ در صنعت نوشیدنیها استفاده کرد.
کلیدواژههای فارسی مقاله
نانوامولسیون،اسانس آویشن،اسانس زنیان،بایسوکلامیس فولوا،آب سیب،
عنوان انگلیسی
Evaluation of Zataria multiflora Boiss. and Carum copticum L. Essential Oil Based Nanoemulsions in Inhibition of Byssochlamys fulva Growth in Apple Juice
چکیده انگلیسی مقاله
Byssochlamys fulva is a heat-resistant fungus whose growth causes significant economic losses since it is mostly implicated in the spoilage of processed fruits (e.g., apple juice). Essential oils have received an increasing attention for use in food products to prevent mold growths. In this study, the ultrasonic emulsification method was employed to prepare Zataria multiflora Boiss. Essential Oil (ZEO) and Carum copticum L. Essential Oil )CEO) based NanoEmulsions (NEs) separately using a mixture of components including Z. multiflora and C. copticum oils, each as an organic phase, as well as the surfactant Tween 80 at a ratio of 1:4 v/v. The Z. multiflora NanoEmulsion (ZEO-NE) formulated with a droplet diameter of 19.42±1.66 nm and a PolyDispersity Index (PDI) of 0.377 and the Carum copticum NanoEmulsion (CEO-NE) with a droplet diameter of 15.13±0.56 nm and a PDI of 0.253 was found to remain stable for more than 9 months at 25 °C. The in vitro evaluation revealed that the the ZEO-NE at a concentration of 5 μL mL-1 and CEO-NE at 25 μL mL-1 gave rise to inhibition effects of 84.23±0.006% (P< 0.05) and 86%±0.012 (P< 0.05) against B. fulva, respectively. The in situ assessment of the nanoemulsions in apple juice revealed a significant (P< 0.05) reduction in the inoculated fungal population. Results indicate that the ZEO-NE and CEO-NE can be used as antifungal compounds in beverages.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
| S. Sahraneshin Samani
Department of Food Science and Technology, College of Agriculture, Isfahan University of Technology, Isfahan 84156- 83111, Islamic Republic of Iran.
Department of Food Science and Technology, College of Agriculture, Isfahan University of Technology, Isfahan
| S. Soleimanian-Zad
faculty
| M. Sheikh-Zeinoddin
Department of Food Science and Technology, College of Agriculture, Isfahan University of Technology, Isfahan 84156- 83111, Islamic Republic of Iran.
Department of Food Science and Technology, College of Agriculture, Isfahan University of Technology, Isfahan
| M. Fathi
Department of Food Science and Technology, College of Agriculture, Isfahan University of Technology, Isfahan 84156- 83111, Islamic Republic of Iran.
Department of Food Science and Technology, College of Agriculture, Isfahan University of Technology, Isfahan
نشانی اینترنتی
http://journals.modares.ac.ir/browse.php?a_code=A-23-13484-2&slc_lang=en&sid=23
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/476/article-476-1291753.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
en
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات