این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
Journal of Agricultural Science and Technology، جلد ۲۱، شماره ۲، صفحات ۴۵۱-۴۶۲

عنوان فارسی افزایش تولید اندام باردهی و اجزای زیست فعال Cordyceps militaris با بهینه سازی نور چراغ دیودهای نوری(ال ای دی)
چکیده فارسی مقاله هدف این آزمایش مطالعه اثر ترکیب های مختلف نور دیودهای نوری روی مقدار بافت ابتدایی(primordia )، تشکیل اندام باردهی، و اجزای زیست فعال تولید شده در کشت جامد C. militaris بود. نتایج نشان داد که ترکیب مناسب رنگ و شدت نور دیودهای نوری به افزایش مقدار بافت ابتدایی، افزایش تشکیل اندام های باردهی، و تولید اجزای زیست فعال ( شامل cordycepin، آدنوزین، مانیتول، و پلی ساکارید ها) در کشت جامد Cordyceps militaris منجر شد. دیودهای نوری فواید مختلفی دارند مانند کوچک بودن، دوام طولانی، سرعت واکنش سریع، کارآیی بالا و پایداری، و توانایی انتشار یک محدوده باریک از طول موج نور تک رنگ از یک منبع سرد. نتایج ما نشان داد که که هردو دیودهای قرمز وسبز رنگ می توانند دوره ظهور بافت ابتدایی را کوتاه کنند. دیودهای نوری قرمز تعداد بافت ابتدایی و کارآیی بیولوژیکی را زیاد کرد و ترکیب دیودهای نوری قرمز و آبی موجب افزایش زیست توده اندام باردهی شد. شدت نوری برابر 1000 لوکس موجب سریعترین ظهور بافت ابتدایی و بالاترین میانگین زیست توده اندام باردهی و کارایی بیولوژیکی شد. تحت ترکیب های مختلف دیودهای نوری قرمز وآبی، بیشترین مقدار cordycepin، آدنوزین، مانیتول، و پلی ساکارید ها در اندام باردهی C. militaris به ترتیب برابر بود با 72/0±63/15 میلیگرم در گرم برای 100 لوکس،22/1±17/23 میلیگرم در گرم برای 1000 لوکس، 84/0±84/19 میلیگرم در گرم برای 300 لوکس، و 52/1±69/28 میلیگرم در گرم برای 1000 لوکس. ترکیب مناسب رنگ و شدت نور دیودهای نوری می تواند به طور معناداری باعث افزایش مقدار بافت های ابتدایی، ارتقای تشکیل اندام باردهی، و افزایش اجزای زیست فعال تولید شده در کشت جامد C. militaris شود.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی Enhanced Production of Fruiting Body and Bioactive Ingredients of Cordyceps militaris with LED Light Illumination Optimization
چکیده انگلیسی مقاله This study aimed to study the effect of different color combinations of LED light on the quantity of primordia, the formation of the fruiting body, and the yield of bioactive ingredients produced in solid culture C. militaris. The results show that appropriate color combinations and light intensities of Light-Emitting Diodes (LEDs) can significantly increase the quantity of primordia, promote the formation of fruiting bodies, and increase the yield of bioactive ingredients (cordycepin, adenosine, mannitol, and polysaccharides) in solid culture of Cordyceps militaris. LEDs have several advantages such as small size, long lifespan, fast response time, high efficiency and stability, and the ability to emit a narrow wavelength range of monochromatic light from a cold source. Our results show that both red and green-LEDs can shorten the period of primordia appearance. Red-LED increased the number of primordia and biological efficiency and red and blue LED combinations increased the biomass of the fruiting body. A light intensity of 1,000 Lux resulted in the fastest appearance of primordia, and the highest average fruiting body biomass and biological efficiency. Under different red and blue LED combinations, the highest amounts of cordycepin, adenosine, mannitol, and polysaccharide in the fruiting body of C. militaris were 15.63±0.72 (100 Lux), 23.17±1.22 (1,000 Lux), 19.84±0.84 (300 Lux), and 28.69±1.52 mg g-1 (1,000 Lux), respectively. Appropriate color combinations and intensities of LED light can significantly increase the quantity of the primordium, promote the formation of the fruiting body, and increase the yield of bioactive ingredients produced in solid culture C. militaris.
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله | S. C. Chao
Department of Bioindustry Technology, Da-Yeh University, Changhua County 51591, Taiwan, Republic of China.
Department of Bioindustry Technology, Da-Yeh University, Changhua County 51591, Taiwan, Republic of China

| S. L. Chang
Department of Medicinal Botanicals and Health Applications, Da-Yeh University, Changhua County 51591, Taiwan, Republic of China.
Department of Medicinal Botanicals and Health Applications, Da-Yeh University, Changhua County 51591, Taiwan, Republic of China

| H. C. Lo
Department of Nutritional Science, Fu Jen Catholic University, New Taipei City 510, Taiwan, Republic of China.
Department of Nutritional Science, Fu Jen Catholic University, New Taipei City 510, Taiwan, Republic of China

| W. K. Hsu
Department of Bioindustry Technology, Da-Yeh University, Changhua County 51591, Taiwan, Republic of China.
Department of Bioindustry Technology, Da-Yeh University, Datsuen, Changhua, 51591, Taiwan.

| W. T. Lin
College of Biotechnology and Bioresources, Da-Yeh University, Changhua County 51591, Taiwan, Republic of China.
Department of Bioindustry Technology, Da-Yeh University, Changhua County 51591, Taiwan, Republic of China

| T. H. Hsu
Department of Bioindustry Technology, Da-Yeh University, Changhua County 51591, Taiwan, Republic of China.
College of Biotechnology and Bioresources, Da-Yeh University, Changhua County 51591, Taiwan, Republic of China


نشانی اینترنتی http://journals.modares.ac.ir/browse.php?a_code=A-23-21425-1&slc_lang=en&sid=23
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/476/article-476-1291760.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده en
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات