این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
Iranian Journal of Chemistry and Chemical Engineering، جلد ۳۳، شماره ۲، صفحات ۹۳-۹۸

عنوان فارسی
چکیده فارسی مقاله
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی Lipoxygenase-1 Leaching from Soybean Flour Employing Stirred Tank Contactor
چکیده انگلیسی مقاله The present work examines leaching of lipoxygenase-1 from soybean flour employing stirred tank vessel. The effect of operating parameters, impellers speed, operational period, temperature, pH and scale-up were considered.The acetic acid pH: 5.2 increased the leaching of lipoxygenase- 1.The sensitivity of agitator speed and geometrical-scale-up on the enzymeleaching has been conducted. The effect of agitator speed on the geometrically- scaled- up reactor has shown that similar amount of enzyme is leached at lower speed. The result is in para with the conventional system. The importance of operational period from 5 to 50 min on the enzyme leaching was evaluated and higher enzyme leaching obtained within 10 min. of operation. The Sigmaplot-6 for statistical verification and developing a correlation for the enzyme leaching was used.
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله خسرو رستمی |
department of biotechnology, iranian research organization for science and technology, p.o. box 15815-3538 tehran, i.r. iran

یاسمن دیانی |
mork family department of chemical engineering and materials science, university of south california, 925 bloom walk, hed 216, los angeles, ca 90089-1211, usa

زهرا اصفهانی bolandbalaie | esfahani bolandbalaie
department of biotechnology, iranian research organization for science and technology, p.o. box 15815-3538 tehran, i.r. iran

داود rashtchian |
faculty of chemical amp;amp; petroleum engineering, sharif university of technology, p.o. box 1365-8639, tehran i.r. iran
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه صنعتی شریف (Sharif university of technology)


نشانی اینترنتی http://www.ijcce.ac.ir/article_10771_b4fd4eb2b9022c3719fb83f7c0e46702.pdf
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده en
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات