این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
یکشنبه 23 آذر 1404
Iranian Journal of Chemistry and Chemical Engineering
، جلد ۲۵، شماره ۱، صفحات ۳۹-۴۴
عنوان فارسی
چکیده فارسی مقاله
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
Optimization of Fermentation Time for Iranian Black Tea Production
چکیده انگلیسی مقاله
The optimum fermentation times of black tea manufactured by two systems of Orthodox and CTC (cut, tear & curl) were investigated by measuring the quality parameters of black tea, like: theaflavin, thearubigin, highly polymerized substances and total liquid colour during the fermentation stage. Optimum fermentation times from the beginning of fermentation were determined to be 60 min and 150 min for the fine and coarse tea of orthodox manufacturing, respectively. The optimum fermentation time of CTC tea process was 30 min. Most theaflavin content of Orthodox and CTC processes were 0.63 and 0.82 percent of the total dried solids of infusions, respectively. Total color of CTC manufacturing was 16% higher than Orthodox process.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
مسعود حافظی |
department of chemical engineering, amirkabir university of technology, p. o. box 15875-4413, tehran, i. r. iran
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه صنعتی امیرکبیر (Amirkabir university of technology)
بهرام ناصرنژاد |
department of chemical engineering, amirkabir university of technology, p. o. box 15875-4413, tehran, i. r. iran
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه صنعتی امیرکبیر (Amirkabir university of technology)
فرزانه وهاب زاده |
department of chemical engineering, amirkabir university of technology, p. o. box 15875-4413, tehran, i. r. iran
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه صنعتی امیرکبیر (Amirkabir university of technology)
نشانی اینترنتی
http://www.ijcce.ac.ir/article_8097_eda1a2ff7b938e9234bca0cb28c4e6d9.pdf
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
en
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات