این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
شنبه 22 آذر 1404
Iranian Journal of Chemistry and Chemical Engineering
، جلد ۱۲، شماره ۲، صفحات ۷۷-۷۸
عنوان فارسی
چکیده فارسی مقاله
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
Ability of Aphron Flotation in Whey Treatment
چکیده انگلیسی مقاله
Whey contains more than half of total solids present in the original milk, which includes 20% of the proteins, most of the lactose, minerals and water soluble vitamins. In this study, selective separation of whey components by Aphron flotation (separation of ultrafine particles by micro-bubbles) has been investigated. It has been shown that it is possible to recover valuable components of whey by flotation method instead of vaporization.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
محمد چالکش امیری | chalkosh amiri
department of chemical engineering, isfahan university of technology, isfahan, i.r. iran
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه صنعتی اصفهان (Isfahan university of technology)
داریوش جلالی |
department of chemical engineering, isfahan university of technology, isfahan, i.r. iran
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه صنعتی اصفهان (Isfahan university of technology)
نشانی اینترنتی
http://www.ijcce.ac.ir/article_10399_ab0477ac3fcb9dc1d57e340f07c59cf8.pdf
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
en
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات