این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
مهندسی بیوسیستم ایران، جلد ۴۹، شماره ۴، صفحات ۵۸۹-۵۹۶

عنوان فارسی بررسی خواص پپتیدهای زیست فعال حاصل از هیدرولیز آنزیمی ضایعات کشتارگاه مرغ
چکیده فارسی مقاله هدف از این تحقیق، امکان تولید پپتیدهای زیست فعال از پروتئین های ضایعات مرغ با روش هیدرولیز آنزیمی بود. عصاره پروتئینی ضایعات مرغ به وسیله عصاره آنزیمی اکتینیدین کیوی هیدرولیز شد. سپس درجه هیدرولیز، متوسط طول زنجیره پپتیدی و خاصیت آنتی اکسیدانی محصول هیدرولیز شده بررسی گردید. ارزیابی ویژگی آنتی اکسیدانی هیدرولیزات های پروتئینی حاصل از هیدرولیز نشان داد که در 4 ساعت اول در نمونه های آزمایشی خاصیت آنتی اکسیدانی تا حدود 85 درصد افزایش یافت در حالی که با افزایش میزان هیدرولیز تا 8 ساعت میزان فعالیت آنتی اکسیدانی به32 درصد کاهش یافت. دلیل این کاهش را می توان هیدرولیز بیشتر و شکست در مناطقی از پپتید های زیست فعال دانست که دارای خاصیت آنتی اکسیدانی بودند. نتایج حاصل از این تحقیق نشان داد که هیدرولیز آنزیمی ضایعات مرغ راهی برای تولید ترکیبات آنتی اکسیدان طبیعی است که می تواند به عنوان دارو یا افزودنی در صنایع غذایی و دارویی مورد توجه قرار گیرد.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله پپتید های زیست فعال، ضایعات مرغ، خاصیت آنتی اکسیدانی، اکتینیدین،

عنوان انگلیسی Investigation of Properties of Bioactive Peptides Derived from Enzymatic Hydrolysis of Chicken Slaughter Waste
چکیده انگلیسی مقاله The purpose of this study was to investigate the possibility of producing bioactive peptides from chicken waste proteins by enzymatic hydrolysis. Protein extract of chicken waste was hydrolyzed by Actinidin Cyanocele extract. Then it was estimated the degree of hydrolysis, mean length of the peptide chain and the antioxidant property of the hydrolyzed product. Assay of antioxidant property of protein hydrolyzates showed that in the first four hours, antioxidant property of experiment samples increased to 85%, while with increasing the hydrolysis until 8 hours, the antioxidant activity decreased to 32%. The reason for this reduction can be more hydrolysis and degradation in regions of bioactive peptides that have antioxidant properties. So, the results of this study indicated that enzymatic hydrolysis of chicken waste is a way for production of natural antioxidant compounds that can be considered as drug or additive in food and pharmaceutical industries.
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله خاطره پرهیزکاری |
دانش آموخته کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی، واحد علوم و تحقیقات، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران

ابراهیم حسینی |
دانشیار گروه علوم و صنایع غذایی، واحد علوم و تحقیقات، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران

اکرم شریفی |
استادیار گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی، دانشکده مهندسی صنایع و مکانیک، واحد قزوین، دانشگاه آزاد اسلامی، قزوین، ایران


نشانی اینترنتی https://ijbse.ut.ac.ir/article_70011_353021cfcf614f593c1967838a248a49.pdf
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/1228/article-1228-1309225.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات