این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
Journal of Agricultural Science and Technology، جلد ۳، شماره Number ۳، صفحات ۱۹۳-۱۹۸

عنوان فارسی
چکیده فارسی مقاله
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی Feeding Whole Wheat With or Without a Dietary Enzyme or Grit to Laying Hens
چکیده انگلیسی مقاله A 3*2*2 factorial experiment was conducted to study the effect of feeding whole wheat (0, 10, and 20%), a microbial enzyme source (Arabino-xylanase based enzyme for wheat at 0% and 0.1%) and 0% or 1% insoluble grit (number 3 layer size) on the performance of White Leghorn hens at 19 to 54 weeks of age. Each dietary treatment was replicated four times with ten hens, housed two to a cage, each. No main treatment effects or interactions were observed for egg production, feed efficiency, egg weight, body weight gain, or mortality. Feeding 20% whole wheat produced the lowest incidence of cracked, broken, or soft shelled eggs. Adding the enzyme significantly (P
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله Enzyme,Grit,Processing,White Leghorn,Whole wheat

نویسندگان مقاله h کرمانشاهی |
department of animal science, college of agriculture, ferdowsi university of mashhad, p.o. box
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه فردوسی (Ferdowsi university)

h l کلاسن | h l
department of animal and poultry science, university of saskatchewan, saskatoon, saskatchewan, canada, s7n 0w0.


نشانی اینترنتی http://jast.modares.ac.ir/article_4638_7009498517b789ada2e478c345c1bb72.pdf
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده en
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات