این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
شنبه 29 آذر 1404
مجله دانشگاه علوم پزشکی کردستان
، جلد ۱۳، شماره ۳، صفحات ۲۸-۳۴
عنوان فارسی
ارزیابی سه محیط غنی کننده و شش محیط انتخابی جامد برای جداسازی و تشخیص سالمونلا از مواد غذایی
چکیده فارسی مقاله
کلیدواژههای فارسی مقاله
سالمونلا، بیماریهای منتقله از غذا، جداسازی
عنوان انگلیسی
Evaluation of three enrichment broths and six plating media for isolation and detection of salmonella in food stuffs
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
Salmonella, Foodborne diseases, Isolation.
نویسندگان مقاله
محمد مهدی سلطان دلال | mohammad mehdi soltan dallal
microbiology dept-, school of public health, tehran university of medical sciences, tehran, iran
گروه میکروب شناسی، دانشکده بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی تهران، تهران، ایران
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه علوم پزشکی تهران (Tehran university of medical sciences)
سعید واحدی | saeed vahedi
pharmacy doctor, paramedical faculty, tehran university of medical sciences. tehran, iran
دکترای داروسازی، دانشکده پیراپزشکی، دانشگاه علوم پزشکی تهران، تهران، ایران
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه علوم پزشکی تهران (Tehran university of medical sciences)
ایوب ابراهیمی | ayoob ebrahimi
master of microbiology islamic azad university, zanjan branch, department of microbiology, zanjan, iran
کارشناس ارشد، گروه میکروبیولوژی ، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد زنجان، زنجان، ایران
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه آزاد اسلامی زنجان (Islamic azad university of zanjan)
حمیده نوروز بابایی | hamideh noroz babaei
food and hygiene control laboratory, dept., of food and drug, tehran university of
کارشناس آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی، معاونت غذا و دارو، دانشگاه علوم پزشکی تهران
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه علوم پزشکی تهران (Tehran university of medical sciences)
پرستو سادات فاضلی فرد | parasto sadat fazeli fard
food and hygiene control laboratory, dept., of food and drug, tehran university of
کارشناس آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی، معاونت غذا و دارو، دانشگاه علوم پزشکی تهران
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه علوم پزشکی تهران (Tehran university of medical sciences)
فاطمه صابرپور | fatemeh saberpoor
food and hygiene control laboratory, dept., of food and drug, tehran university of
کارشناس آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی، معاونت غذا و دارو، دانشگاه علوم پزشکی تهران
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه علوم پزشکی تهران (Tehran university of medical sciences)
فرحناز فخاریان | farahnaz fakhariyan
food and hygiene control laboratory, dept., of food and drug, tehran university of
کارشناس آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی، معاونت غذا و دارو، دانشگاه علوم پزشکی تهران
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه علوم پزشکی تهران (Tehran university of medical sciences)
اکرم سادات طباطبایی | akram sadat tabatabaei
food and hygiene control laboratory, dept., of food and drug, tehran university of
کارشناس آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی، معاونت غذا و دارو، دانشگاه علوم پزشکی تهران
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه علوم پزشکی تهران (Tehran university of medical sciences)
نشانی اینترنتی
http://sjku.muk.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-1-41&slc_lang=fa&sid=en
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
عمومی
نوع مقاله منتشر شده
پژوهشی
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات