این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 25 آذر 1404
Journal of Industrial Engineering and Management Studies
، جلد ۲، شماره ۱، صفحات ۷۴-۹۴
عنوان فارسی
چکیده فارسی مقاله
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
Designing Effective Strategies to Improve Performance Indicators of Bread Industry Using System Dynamics: A case study in Iran
چکیده انگلیسی مقاله
Iranian bread production methods are often unsanitary, in the last decades, different attempts were made to mechanize production of Iranian breads, but a few of them, due to a variety of factors, could succeed. The aim of this study is to examine various factors affecting the system of bread production in Iran and to provide effective solutions for the development of mechanized bakeries as the main strategy for improving the quality of bread production. Existence of different factors and the relation between them makes the system of bread production a complex system; therefore, this study uses system dynamics approach to analyze this system and to design solutions. Furthermore, the system of bread production is broken down to three subsystems: knowledge and technology subsystem, economic subsystem, and political and social subsystem.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
z arastia |
university of tehran, tehran, iran
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه تهران (Tehran university)
t h حجازی | t h
sadjad university of technology, mashhad, iran
z geilari |
sharif university of technology, tehran, iran
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه صنعتی شریف (Sharif university of technology)
نشانی اینترنتی
http://jiems.icms.ac.ir/article_11729_cf3a3052d6299d49ccc9ff9bd98233de.pdf
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
en
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات