این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
دوشنبه 1 دی 1404
Journal of Plant Physiology and Breeding
، جلد ۵، شماره ۱، صفحات ۱-۱۲
عنوان فارسی
چکیده فارسی مقاله
این آزمایش بمنظور تعیین اثر پرولین و اسید اسکوربیک روی صدمهی سرمایی، نشت یونی، پراکسیداسیون لیپیدها، تغییر در فعالیت پراکسیدهیدروژن و آنزیمهای آنتی اکسیدان در میوههای انگور رقم تامسون انجام شد. میوههای انگور با 0 (شاهد)، پرولین (250 و 500 میلی مولار) و اسید اسکوربیک (2 و 4 درصد )و همچنین ترکیب آنها، تیمار شده و سپس در دمای یک درجه سانتیگراد و با رطوبت نسبی 90 تا 95 درصد برای 28 روز ذخیره شدند. انگورهایی که با 500 میلی مولار پرولین و ترکیب آن با 2 و 4 درصد اسکوربیک تیمار شدند، بطور معنی داری کمترین میزان پراکسیداسیون لیپیدها و پروکسیدهیدروژن و کمترین صدمه سرمایی و درصد نشت یونی را نسبت به میوههای شاهد داشتند. علاوه بر این، انگورهای تیمار شده با پرولین 500 میلی مولار و ترکیب آن با اسید اسکوربیک 2 و 4 درصد، بطور معنی دار یبیشترین میزان آسکوربات پروکسیداز، سوپراکسید دیسموتاز و فعالیت آنزیم کاتالاز و پراکسیداز را داشتند. مطالعه حاضر برای اولین بار نشان داد که پرولین و اسید اسکوربیک باعث افزایش مقاومت میوههای انگور به تنش سرما و در نتیجه افزایش کیفیت آنها میشود.
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
Reduction of Chilling Injury and Peroxide Hydrogen Accumulation in Thompson Grape (Vitis vinifera L.) Fruit by Proline and Ascorbic Acid During Storage
چکیده انگلیسی مقاله
Abstract This experiment was carried out to determine the effects of proline and ascorbic acid on chilling injury, electrolyte leakage, lipid peroxidation, peroxide hydrogen and antioxidant enzymes activity of Thompson grape (Vitis vinifera L.) fruit. Grape fruits were treated by 0 (control), 250 and 500 µM proline and 0 (control), 2 and 4% ascorbic acid and their combinations, then stored at 1°C and 90-95 % relative humidity for 28 days. Grapes treated with 500 µM proline and its combination with 2 and 4% ascorbic acid had the lowest amount of lipid peroxidation and peroxide hydrogen and lower chilling injury and electrolyte leakage than non-treated fruits. Moreover, grapes treated with 500 µM proline and its combination with 2 and 4% ascorbic acid significantly increased ascorbate peroxidase, superoxide dismutase, catalase and peroxidase enzyme activity. The present study can be regarded as the first evidence that proline and ascorbic acid enhance grape fruit tolerance to cold stress and therefore fruit quality.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
Antioxidant enzyme, Grape, Lipid Peroxidation, Storage
نویسندگان مقاله
سهیلا محمدرضاخانی |
department of horticultural science, shahid bahonar university of kerman, kerman, iran
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه شهید باهنر (Shahid bahonar university)
زهرا پاک کیش |
department of horticultural science, shahid bahonar university of kerman, kerman, iran
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه شهید باهنر (Shahid bahonar university)
نشانی اینترنتی
http://breeding.tabrizu.ac.ir/article_3792_649.html
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
en
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات