این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
چهارشنبه 26 آذر 1404
مجله دانشگاه علوم پزشکی گیلان
، جلد ۲، شماره ۶، صفحات ۴۲-۴۹
عنوان فارسی
مروری بر تغذیه کودکان دبستانی (۱۲- ۶ ساله ) و : کمبودهای احتمالی تغذیهای
چکیده فارسی مقاله
خلاصه: رشد کودکان دبستانی بسیار کند تراز اطفال است. بطور متوسط سالانه 3/2 کیلوگرم به وزن و 25/6 سانتیمتر به قد آنان افزوده میشود. در این مقاله، منحنی های رشد کودکان که معمولا" در پایش رشد آنان بعنوان یک معیار استفاده می شود مورد بحث قرارگرفته اند، خصوصا" مقایسه منحنی های رشد در مناطقی از ایران که تحقیق انجام گرفته است با منحنی های رشد امریکا نتایج جالبی به بار آورده است. یکی از عوامل مهم دررشد کودکان تغذیه صحیح است که در جهت تامین آن باید ابتدا نیازمندیهای واقعی کودک تعیین شود.نیاز انرژی کودکان شش تا دوازده ساله از 1650 تا 3700 کیلو کالری در روز متفاوت است و نیاز پروتئینی حدود 34 گرم در روز تخمین زده میشود. در این مقاله الگوی غذایی که در آن مقدار غذا و تنوع آن بعنوان عناصر کلیدی، و نیز فاکتورهایی که روی وضعیت تغذیهای کودکان اثر میگذارند، مورد بررسی قرار میگیرند. در بخش پایانی این مقاله بیماریهای مهم تغذیهای که بوسیله تغذیه صحیح قابل پیشگیری هستند و نیز نحوه شناسایی آنها بوسیله مربیان بهداشتی مدارس و ارجاع به متخصص برای درمان بررسی میگردند.
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
Nutrition of school children at the Ages of 6-12 A review
چکیده انگلیسی مقاله
SUMMARY The rate of growth in school children is very slow compared to younger children. On the average, they gain 2.3 kg in weight and grow 6.25 cm. in height annually. In this review we consider the growth charts which are widely used for monitoring the growth rate of children. One of the most important factors in growing children is to meet their nutritional needs. The caloric demands for children aged six to twelve range from 1.650 kcal. to 3700 kcal. Per day, and protein demands are estimated to be 34 grams/day (see table-1 for other nutritional needs). In this review, we also recommend the variety and portion sige as the key elements in the diets of elementary school children. The factors that affect nutritional status of children have also been discussed. In the last section of this review, some important primary nutritional disease which are preventable by proper nutritional care have been presented.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
دکتر شهناز شاه طهماسبی |
استادیار دانشگاه علوم پزشکی گیلان
نشانی اینترنتی
http://journal.gums.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-1-376&slc_lang=fa&sid=1
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/10/article-10-1404524.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
تخصصی
نوع مقاله منتشر شده
پژوهشی
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات