این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
آب و فاضلاب، جلد ۲۷، شماره ۳، صفحات ۲۰-۲۵

عنوان فارسی بررسی تأثیر جریان الکتریسیته در حذف آلودگی باکتریایی و قارچی آب
چکیده فارسی مقاله حذف عوامل بیماری‌زا از آب و سرعت انتشار بیماری‌های منتقل شونده از آن در جامعه، از اهمیت خاصی برخوردار است. هدف از این پژوهش بررسی تأثیر جریان الکتریسیته بر روی باکتری‌های اشریشیاکلی، استافیلوکوکوس اورئوس و مخمر کاندیدا آلبیکنس بود. به‌منظور فعال شدن باکتری‌ها و مخمر، به‌ترتیب از محیط کشت‌های نوترینت آگار و سابرو دکستروز آگار استفاده شد. با برداشتن مقداری از کلنی و ریختن در لوله آزمایش سوسپانسیونی تهیه شد. با توجه به شمارش آن در زمان صفر تعداد میکروارگانیسم‌ها در 1 سی‌سی سوسپانسیون محاسبه و سوسپانسیون میکربی به‌منظور انجام آزمایش به درون ظرف الکترولیز ریخته شد. پس از گذشت زمان‌های5 ،10، 15، 20، 25 و 30 دقیقه نمونه شیرابه میکربی داخل ظرف، با سه بار تکرار، به داخل محیط کشت منتقل شد. پس از گذشت زمان گرمخانه‌گذاری نتایج ثبت شد. باکتری‌ها و مخمر به‌کار گرفته شده در این پژوهش، با ولتاژ 5/16 ولت قابل نابودسازی بود. در ولتاژ 5/16 ولت و جریان 1 میلی‌آمپر مشخص شد که تعداد باکتری اشریشیاکلی در زمان‌های 25 و 30 دقیقه به‌طور معنی‌‌داری کاهش یافته است. نتایج نشان داد گونه‌های مختلف میکروارگانیسم‌ها حساسیت‌های متفاوتی به جریان الکتریسیته دارند و به نظر می‌رسد با افزایش ولتاژ و یا افزایش زمان در معرض جریان قرار گرفتن میکروارگانیسم‌ها، اثر مهاری بیشتری بر رشد آن‌ها دیده شود.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی Effects of Electrical Current on Fungal and Bacterial Removal from Water
چکیده انگلیسی مقاله Removing pathogens from water to prevent the spread of water-borne diseases is of great importance. The present study was designed and implemented to investigate the effects of electric current on Staphylococcus aureus bacteria, Escherichia coli, and the Candida albicans yeast. For this purpose, nutrient Agar and Sabouraud Dextrose Agar were used as the media to activate the bacteria and yeasts, respectively. Part of the colony from each medium was taken into an experimental tube to prepare suspensions. The number of microorganisms in 1 cc of each suspension was calculated at time zero and the suspension was poured into the electrolysis container. Samples of the microbial suspensions were taken in triplicates after 5 ,10, 15, 20, 25, and 30 minutes and transferred into the culture medium. Measurements were recorded upon completion of the incubation period. It was found that the bacteria and the yeast could be killed using a voltage of 16.5 v and a current of mA such that the number of E. coli decreased significantly after 25 and 30 minutes. The results indicate that each microorganism species exhibits its own charateristic sensitivity to electrical current so that increased voltage and/or prolonged exposure to the current will have a higher inhibitory effect on the growth of most species of microorganism.
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله سیده آناهیتا حسینی | seyedeh anahita
کارشناس ارشد میکرب شناسی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تنکابن
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه آزاد اسلامی تنکابن (Islamic azad university of tonekabon)

صبا امیری کجوری | amiri kojouri
کارشناس ارشد میکروب شناسی، باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، واحد چالوس، دانشگاه آزاد اسلامی، چالوس
سازمان اصلی تایید شده: باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان

سید مسعود هاشمی کرویی | seyed masoud hashemi karouei
استادیار، دانشگاه آزاد اسلامی ، واحد بابل
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه آزاد اسلامی بابل (Islamic azad university of babol)


نشانی اینترنتی http://www.wwjournal.ir/article_12325_e48d52573e64ea39fa9252495181de48.pdf
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات