این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
جمعه 21 آذر 1404
مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان
، جلد ۱۸، شماره ۱، صفحات ۳-۱۶
عنوان فارسی
مطالعه فعالیت ضد میکروبی و ضد آنزیمی (پلیفنلاکسیداز سیبزمینی) هیدروسل استخراجی گیاه دارچین (Cinnamomum verum): یک مطالعه آزمایشگاهی
چکیده فارسی مقاله
چکیده زمینه و هدف: دارچین حاوی انواع ترکیبات بیواکتیو فنولی و غیر فنولی میباشد. هدف از مطالعه حاضر، تعیین خواص ضد میکروبی و ضد آنزیمی هیدروسل دارچین (Cinnamomum verum) است. مواد و روشها: در این مطالعه آزمایشگاهی، ترکیب شیمیایی هیدروسل دارچین توسط روش کروماتوگرافی گازی-جذبسنجی جرمی تعیین شد. خصوصیات ضد باکتریایی (در برابر باسیلوس سرئوس، استافیلوکوکوس اورئوس) و ضد کپکی (در برابر آسپرژیلوس نایجر، رایزوپوس اوریزا) غلظتهای مختلف هیدروسل دارچین (10، 20، 30، 40 و 50 درصد) تعیین گردید. بررسی خاصیت ضد آنزیمی هیدروسل دارچین در برابر آنزیم پلیفنلاکسیداز سیبزمینی نیز انجام شد. آزمایش در قالب طرح کاملاً تصادفی در سه تکرار طراحی گردید. دادهها با استفاده از آنالیز واریانس یکطرفه و آزمون مقایسات چندگانه Duncan تجزیه و تحلیل شد. یافتهها: نتایج نشان داد که باسیل سرئوس حساسیت زیادی به هیدروسل دارچین دارد (میانگین و انحراف معیار قطر هاله عدم رشد برابر با 21/0±83/37 میلیمتر بود). در بررسی خاصیت ضدکپکی نیز آسپرژیلوس نایجر مقاوم به این نوع هیدروسل و رایزوپوس اوریزا حساس بود (میانگین و انحراف معیار درصد ممانعت از رشد به ترتیب 2/2±9 و 5/2±66/68 درصد در غلظت 50 درصد وزنی/حجمی هیدروسل). هیدروسل دارچین سبب کاهش معنیدار فعالیت آنزیم پلیفنل اکسیداز گردید (001/0p˂). نتیجهگیری: این تحقیق نشان داد که هیدروسل استخراجی از دارچین دارای اثر ضد باکتریایی و ضدکپکی و همچنین دارای اثر ضد آنزیمی در برابر آنزیم پلیفنلاکسیداز سیبزمینی است. بنابراین هیدروسل استخراجی دارچین میتواند به عنوان یک ماده ضد باکتری (در برابر باسیلوس سرئوس)، ضدکپک (در برابر رایزوپوس اوریزا) و ضد آنزیم (پلیفنلاکسیداز) کاربرد داشته باشد. واژههای کلیدی: هیدروسل، دارچین، اثر ضدمیکروبی، پلیفنلاکسیداز
کلیدواژههای فارسی مقاله
هیدروسل، دارچین، اثر ضدمیکروبی، پلیفنلاکسیداز
عنوان انگلیسی
The Study of Antimicrobial and Anti-Enzymatic Activity (Potato Poly Phenol Oxidase) of Cinnamomum Verum Hydrosol: A Laboratory Study
چکیده انگلیسی مقاله
Background and Objectives: Cinnamon contains phenolic and non-phenolic bioactive compounds. The aim of this research was investigating the antimicrobial and anti-enzymatic properties of cinnamon (Cinnamomum verum) hydrosol. Materials and Methods: In this laboratory study, chemical composition of cinnamon hydrosol was analyzed by Gas chromatography–mass spectrometry method. Antibacterial effects of cinnamon hydrosol at different concentrations (10, 20, 30, 40 and 50 percent) against Staphylococcus aureus and Bacillus cereus and antifungal effects against Aspergillus niger and Rhizospus oryzae were determined. Anti-enzymatic activity of cinnamon hydrosol against the polyphenol oxidase enzyme of potatoe was also assessed. The experiment was designed in a completely randomized design with three replications. The data were analyzed using one-way ANOVA and Duncan's mean comparison test. Results: The results showed that Bacillus cereus has high susceptibility against cinnamon hydrosol (the mean and standard deviation of inhibition zone diameter equal to 37.83±0.21mm). Investigation of anti-fungal activity revealed that Aspergillus niger showed more stability against cinnamon hydrosol than Rhizospus oryzae (the mean and standard deviation of the growth inhibition percentage at hydrosol concentration of 50% w/v, were 9±2.2 and 68.66±2.5, respectively). Cinnamon hydrosol caused a significant reduction in the polyphenol oxidase activity (p˂0.001). Conclusion: According to this study, cinnamon hydrosol exhibited anti-bacterial and anti-fungal properties as well as, anti- enzymatic activity against polyphenol oxidase of potato, so that cinnamon hydrosol can be used as antibacterial (against Bacillus cereus), antifungal (against Rhizopus oryzae) and anti-enzymatic (poly phenol oxidase) component. Key words: Hydrosol, Cinnamon, Antimicrobial effect, polyphenol oxidase Funding: This study did not have any funds. Conflict of interest: None declared. Ethical approval: The Ethics Committee of Islamic Azad University, Neyshabur Branch approved the study (Ethics number:1397.012). How to cite this article: Didar Z. The Study of Antimicrobial and Anti-Enzymatic Activity (Potato Poly Phenol Oxidase) of Cinnamomum Verum Hydrosol: A Laboratory Study. J Rafsanjan Univ Med Sci 2019; 18 (1): 3-16. [Farsi]
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
Hydrosol, Cinnamon, Antimicrobial effect, polyphenol oxidase
نویسندگان مقاله
زهره دیدار | Z. Didar
Islamic azad university
دانشگاه آزاد اسلامی نیشابور
نشانی اینترنتی
http://journal.rums.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-3813-1&slc_lang=fa&sid=1
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/38/article-38-1442252.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
میکروبیولوژی
نوع مقاله منتشر شده
پژوهشی
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات