این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
Iranian Journal of Chemistry and Chemical Engineering، جلد ۳۷، شماره ۴، صفحات ۱۶۲-۱۶۸

عنوان فارسی
چکیده فارسی مقاله
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی The Total Phenol, Flavonol Amounts and Antiradical Activity of some Oreganum Species
چکیده انگلیسی مقاله Total phenol contents of O.vulgare were found between 54.23 mg GAE/g (U4) and 124.55 mg GAE/g (U2), respectively. While total phenol contents of O.minutiflorum change between 49.50 mg GAE/g (U5) and 126.92 mg GAE/g (S3), total flavonol contents were found between 623.87 mg RE/g (U5) and 854.53 mg RE/g (U2). Antioxidant capacity ranged from 42.31 mg AAE/g (U5) to 103.04 mg AAE/g (S3). Total phenol contents of O. majorana changed between 51.86 mg GAE/g (S3) and 125,23 mg GAE/g (S2). Antiradical activity and antioxidant capacity values were found between 695.85 IC50= mg/mL (U5) and 1217.51 IC50= mg/mL S3 and 55.43 mg AAE/g (S3) to 110.90 mg AAE/g (U5), respectively.
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله Gülcan Özcan |
Department of Food Engineering, Faculty of Engineering, University of Süleyman Demirel, 32000 Isparta, TURKEY

Mehmet Musa Özcan |
Department of Food Engineering, Faculty of Agriculture, University of Selcuk, 42079 Konya, TURKEY


نشانی اینترنتی http://www.ijcce.ac.ir/article_35091_70c2a0314d50f1939ef161000259ca37.pdf
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/444/article-444-1477083.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده en
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات