این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 27 آذر 1404
تولید محصولات زراعی و باغی
، جلد ۹، شماره ۱، صفحات ۱۳۹-۱۵۳
عنوان فارسی
اثر آب و عصاره میوههای انار، انگور و کیوی بر کیفیت پس از برداشت میوههای گلابی
چکیده فارسی مقاله
میوهها و سبزیها مقادیر زیادی از ترکیبات آنتیاکسیدان مختلف دارند. در این پژوهش تأثیر آنتی اکسیدانهای طبیعی آبمیوه و آبمیوههای فراوری شده انار، انگور و کیوی، ترکیب آبمیوه انار و انگور، ترکیب آبمیوه انار و کیوی، ترکیب آبمیوهی انگور و کیوی و عصاره پوست انار روی کیفیت میوههای سالم گلابی رقم شاهمیوه بررسی و با تیمار کیتوزان در غلظت 1/5 درصد و شاهد (آب مقطر) مقایسه شد. تغییر در میزان اسید آسکوربیک، مواد جامد محلول کل، اسیدیته قابل تیتراسیون، درصد کاهش وزن، فعالیت آنزیمهای پراکسیداز و پلیفنول اکسیداز و سفتی میوههای سالم گلابی بهمدت 60 روز در سردخانه و در دمای 2± 4 درجه سانتیگراد ارزیابی شد. در میوههای گلابی تیمارهای ترکیب آب کیوی همراه با انار و یا انگور توانستند طی انبارداری سبب کاهش سرعت تخریب آسکوربیک اسید و میزان مواد جامد محلول کل، کاهش فعالیت آنزیم پراکسیداز و پلی فنول اکسیداز نسبت به شاهد و بیشتر تیمارها و حفظ سفتی بافت میوه گلابی نسبت به شاهد شوند. نتایج این پژوهش نشان داد که آنتیاکسیدانهای طبیعی موجود در بافت میوه، پتانسیل لازم را برای استفاده بهعنوان پوششهای آنتیاکسیدانی روی میوههای گلابی دارا هستند و باعث تأخیر در رسیدگی، زوال محصول و کاهش سرعت از بین رفتن مواد مغذی میوه میشوند.
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
Effect of Pomegranate, Grape and Kiwifruit Juice and Extract on Postharvest Quality of Intact Pear Fruits
چکیده انگلیسی مقاله
Fruits and vegetables contain an array of antioxidant compounds. In this experiment, the effect of pomegranate, grape and kiwifruit juice or extract viz., pomegranate husk on pear fruits were investigated and compared with chitosan 1.5% and distilled water (control). The changes in the ascorbic acid, total soluble solids, total acid, weight loss, firmness and peroxidase and polyphenol oxidase activity of fruits were monitored during 60 days storage at 4±2°C. Combination of kiwifruit juice with pomegranate or grape juices reduced ascorbic acid and total soluble solids losses, suppressed peroxidase and polyphenol oxidase activity and maintained the firmness of intact pear fruits in storage compared to the control. Based on the findings of this study, natural fruit antioxidants can be recommended as a potent source of antioxidant coating for intact pears, as these compounds may delay pear fruit ripening and reduce the loss of fruit nutritional value.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
الهه اکبری | E. Akbari
Isfahan University of Technology
دانشگاه صنعتی اصفهان
مهدیه غلامی | M. Gholami
Isfahan University of Technology
دانشگاه صنعتی اصفهان
سیروس قبادی | S. Ghobadi
Isfahan University of Technology
دانشگاه صنعتی اصفهان
نشانی اینترنتی
http://jcpp.iut.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-2673-3&slc_lang=fa&sid=1
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/737/article-737-1505780.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
عمومی
نوع مقاله منتشر شده
پژوهشی
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات