این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
سوخت و احتراق، جلد ۱۲، شماره ۱، صفحات ۱-۱۲

عنوان فارسی بررسی و ارزیابی خواص دی‌الکتریک بیودیزل کرچک با استفاده از امواج مایکروویو
چکیده فارسی مقاله گرایش به تحقیق پیرامون تولید و کاربرد انرژی­های تجدیدپذیر، ازجمله بیودیزل، به­منظور کاهش گاز­های گلخانه­ای و آلایندگی­های ناشی از سوخت­های فسیلی، یکی از مهم­ترین مواردی است که در سیاست­های جهانی به آن پرداخته شده است. خواص دی­الکتریک (έ، ثابت دی الکتریک و ″ε، فاکتور اتلاف دی الکتریک) مواد نقش عمده­ای در طراحی سامانه مایکروویو و فرایند تولید و فرآوری بیودیزل دارند.هدف از این پژوهش بررسی و ارزیابی خواص دی­الکتریک بیودیزل کرچک در مقیاس آزمایشگاهی با استفاده از فناوری پیشرفته مایکروویو و بررسی ارتباط بین پارامترهای مختلف موثر آن است. در این تحقیق، اثرات زمان واکنش (1، 3 و 9 دقیقه)، غلظت کاتالیزور (1، 1/5 و 2 درصد وزن روغن) و تغییرات دما (30، 45 و 60 درجه سلسیوس) مورد مطالعه قرار گرفت. از سامانه بازتابش پروب در فرکانس MHz 2450 برای اندازه­گیری خواص دی­الکتریک استفاده شد. نتایج نشان داد که با افزایش زمان واکنش و کاهش دما، مقادیر ثابت دی­الکتریک افزایش و با کاهش غلظت کاتالیزور، دما و زمان واکنش، فاکتور اتلاف دی­الکتریک کاهش می­ یابد.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله بیودیزل کرچک، فرآیند تولید، خواص دی‌الکتریک، فرکانس، کاتالیزور،

عنوان انگلیسی بررسی و ارزیابی خواص دی‌الکتریک بیودیزل کرچک با استفاده از امواج مایکروویو
چکیده انگلیسی مقاله گرایش به تحقیق پیرامون تولید و کاربرد انرژی­های تجدیدپذیر، ازجمله بیودیزل، به­منظور کاهش گاز­های گلخانه­ای و آلایندگی­های ناشی از سوخت­های فسیلی، یکی از مهم­ترین مواردی است که در سیاست­های جهانی به آن پرداخته شده است. خواص دی­الکتریک (έ، ثابت دی الکتریک و ″ε، فاکتور اتلاف دی الکتریک) مواد نقش عمده­ای در طراحی سامانه مایکروویو و فرایند تولید و فرآوری بیودیزل دارند.هدف از این پژوهش بررسی و ارزیابی خواص دی­الکتریک بیودیزل کرچک در مقیاس آزمایشگاهی با استفاده از فناوری پیشرفته مایکروویو و بررسی ارتباط بین پارامترهای مختلف موثر آن است. در این تحقیق، اثرات زمان واکنش (1، 3 و 9 دقیقه)، غلظت کاتالیزور (1، 1/5 و 2 درصد وزن روغن) و تغییرات دما (30، 45 و 60 درجه سلسیوس) مورد مطالعه قرار گرفت. از سامانه بازتابش پروب در فرکانس MHz 2450 برای اندازه­گیری خواص دی­الکتریک استفاده شد. نتایج نشان داد که با افزایش زمان واکنش و کاهش دما، مقادیر ثابت دی­الکتریک افزایش و با کاهش غلظت کاتالیزور، دما و زمان واکنش، فاکتور اتلاف دی­الکتریک کاهش می­ یابد.
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله بیودیزل کرچک, فرآیند تولید, خواص دی‌الکتریک, فرکانس, کاتالیزور

نویسندگان مقاله محمد زارعین |
گروه مهندسی مکانیک بیوسیستم، دانشگاه تربیت مدرس، تهران، ایران

محمدهادی خوش تقاضا |
/گروه مکانیک بیوسیستم، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس.

حسین عامری مهابادی |
مهندسی برق، مرکز تحقیقات مخابرات ایران، تهران


نشانی اینترنتی http://www.jfnc.ir/article_87991_4d43382e36b3a3aef4eaf24d4656ce34.pdf
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/914/article-914-1546248.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات